جامد یا مایع؛ کدام روغن‌های خوراکی بهتر است؟

14:39 - 23 بهمن 1399
کد خبر: ۷۰۱۰۸۹
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: روغن مایع به دلیل اینکه حاوی اسید‌های چرب غیر اشباع فراوان و فاقد کلسترول است و برای پیشگیری از افزایش کلسترول خون، توصیه می‌شود به جای روغن حیوانی و روغن نباتی جامد و نیمه جامد از روغن‌های مایع در حد اعتدال مصرف شود.

برچسب ها: روغن اخبارسلامت

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *