اسفند ماه پیک جدید کرونا از راه میرسد؟
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد در هفتههای آینده به علت کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی با افزایش آمار مرگ و میر رو به رو خواهیم شد.
خبرگزاری میزان -
_ ایرنا نوشت: مسعود مردانی در رابطه با افزایش آمار متبلایان به کرونا گفت: روند افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید۱۹ دوباره در کشور افزایشی و صعودی شده و با ادامه این روند حدود چهار هفته آینده شاهد افزایش مجدد موارد مرگ و میر کرونا در کشور خواهیم بود.
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: به علت کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی در بین مردم در روزهای اخیر شاهد افزایش موارد ابتلا و مراجعات سرپایی افراد مبتلا به کرونا در اکثر استانهای کشور هستیم، با ادامه این روند حدود دو هفته آینده موارد بستری در بیمارستان افزایش مییابد و دو هفته بعد از آن نیز موارد مرگ و میر بیماری کووید۱۹ در کشور افزایش مییابد.
وی گفت: متاسفانه در هفتههای اخیر شاهد افزایش مسافرتهای مردم به استانهای مختلف از جمله هرمزگان و جزایر کیش و قشم و جاهای دیگر هستیم و از طرفی برگزاری جشنوارههای هنری مثل جشنواره فجر و افزایش بی توجهی به پروتکلهای بهداشتی در بین مردم و بازگشایی همه ادارات و مشاغل و تجمع مردم در مراکز خرید که باعث نوعی عادی انگاری همه گیری کرونا در کشور شده، باعث افزایش موارد ابتلا به این بیماری شده و در مراکز بهداشتی شاهد افزایش مراجعات سرپایی و بیشتر شدن ابتلا به بیماری کووید۱۹ در بین مردم هستیم.
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: افزایش مسافرتها فقط به شهرهای داخلی و شمال و جنوب کشور محدود نیست و مسافرتهای مختلف به آنتالیا و کشورهای دیگر هم طبق روال عادی در حال انجام است و همه پروازهای خارجی نیز به کشورهای مختلف انجام میشود حاصل این اتفاقات این است که دو باره شاهد خیز مجدد بیماری کووید۱۹ در کشور خواهیم بود که البته دعا میکنیم این اتفاق نیفتد.
وی گفت: امیدواریم خیر جدید کرونا در کشور با انواع جهش یافته این ویروس همراه نباشد، زیرا اگر این اتفاق بیفتد بطور قطع خیر جدید کرونا شدت بیشتری خواهد داشت و موارد ابتلا و میزان مرگ و میر بیشتر خواهد بود.
مردانی افزود: افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید۱۹ فقط یک علت دارد آن هم ساده انگاری و عادی انگاری این اپیدمی در جامعه است، وقتی همه افراد در جامعه بدون هیچ محدودیتی به امور روزمره شغلی و زندگی خود ادامه میدهند و با کاهش اندکی از آمار همه چیز عادی میشود باید انتظار خیزهای بعدی کرونا را در کشور داشته باشیم. بیماری کووید۱۹ سن و سال، دین، مذهب، آیین، جایگاه شغلی، سیاه و سفید نمیشناسد هر کس رعایت نکند، به این بیماری مبتلا میشود.
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: یکی از مسائل مهمی که موارد مرگ و میر کرونا را افزایش میکند، مراجعه دیرهنگام افراد مبتلاست و متاسفانه بسیاری از بیماران زمانی به بیمارستان مراجعه میکنند که بخش عمده ریه درگیر شده و از بین رفته است و کار چندانی نمیشود برای آنان انجام داد.
ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت اخیرا نسبت به روند صعودی موارد ابتلا به کرونا در کشور هشدار داده و اعلام کرده است که شهرهای نارنجی از ۱۷ شهر به ۳۶ افزایش یافته است.
به گفته او تعداد شهرهای زرد نیز از ۱۳۰ به ۱۷۸ شهر افزایش پیدا کرد که بسیار نگران کننده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *