معاون وزیر کشور: لایحه پیشنهادی تشکیل سازمان مهاجرت را به مجلس فرستاده‌ایم

14:28 - 20 بهمن 1399
کد خبر: ۷۰۰۱۶۲
دسته بندی: سیاست ، مجلس و دولت
معاون وزیر کشور با بیان اینکه نظارت بر مهاحرت‌ها، خصوصا ورود غیرقانونی اتباع دیگر کشور‌ها به ایران، یکی دیگر از دستورات وزیر کشور بود، تصریح کرد: پیشنهاد ما در خصوص، ایجاد سازمان امور مهاجرین مورد تصویب دولت قرار گرفته است که امیدواریم در مجلس شورای اسلامی نیز به تصویب برسد.

- «جواد ناصریان» عصر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار داشت: معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور، به صورت عام به بحث‌های ساختاری، تشکیلاتی و بودجه در مجموعه ستادی وزارت کشور، استانداری‌ها، فرمانداری‌ها می‌پردازد.

وی ادامه داد: یکی از برنامه‌های وزیر کشور، توجه به مقوله اقتصاد جهت بهبود معیشت مردم بود که باتوجه به قدرت هماهنگی وزارت کشور لازم بود، برای تحقق این مهم ساختار و روند موجود را اصلاح کنیم؛ در این راستا معاونت امور اقتصادی و توسعه منطفه اب در خود وزارتخانه و ٣١ استان کشور تشکیل شد.

معاون وزیر کشور با بیان اینکه نظارت بر مهاحرت‌ها، خصوصا ورود غیرقانونی اتباع دیگر کشور‌ها به ایران، یکی دیگر از دستورات وزیر کشور بود، تصریح کرد: پیشنهاد ما در خصوص، ایجاد سازمان امور مهاجرین مورد تصویب دولت قرار گرفته است که امیدواریم در مجلس شورای اسلامی نیز به تصویب برسد.

ناصریان گفت: حدود یک میلیون نفر اتباع خارجی مجاز و شاید یک میلیون اتباع غیرمجاز در کشور داریم.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص رتبه بندی فرمانداری‌ها نیز گفت: آخرین رتبه بندی فرمانداری‌ها مربوط به سال ٧٧ بود که سال ٩٢ یک بازنگری و رتبه بندی جدید انجام داده و ٣۴ شاخص تهیه کردیم.

معاون وزیر کشور تاکید کرد: برای راهبری فرمانداری‌ها نیاز بود از بدنه تخصصی استفاده شود، لذا دستور العمل انتصاب فرمانداران و بخشداران در راستای این چارچوب تهیه شده انجام می‌شود.

ناصریان با بیان اینکه برای خدمات رسانی سریع به مردم نیاز بود یکسری تصمیم گیری در اختیارات را به استان‌ها دهیم، گفت: برای تحقق خدمات رسانی سریع به مردم ۴مصوبه از دولت گرفتیم که هرفصل یکبار هم رصد می‌کنیم این تصمیم گیری‌ها در منطقه‌ها به خوبی صورت بگیرد.

وی با بیان مراجعات مردمی فراوان به ستاد وزارت کشور و سایر استانداری‌ها مشکلاتی را ایجاد کرده بود، افزود: ١٣۶ فرابند در وزارت کشور و استان‌ها را برای الکترونیکی شدن، شناسایی کردیم که تاکنون ۵۴ مورد، در حدود ٨٠درصد فرایند‌ها الکترونیکی شده و ظرف ٣ماه آینده همه این فرایند‌ها الکترونیکی می‌شوند. 

معاون وزیر کشور در ادامه تصریح کرد: تاکنون ١٢ سامانه در وزارت کشور راه انداری کردیم که همه امور را پوشش می‌دهد.

ناصریان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در در حوزه منابع انسانی اضافه کرد: دستورالعمل‌هایی تدوین کردیم که تا در استانداری و فرمانداری‌ها، در نحوه انتصاب مدیران شایسته سالاری مبنا قرار بگیرد و کمتر به سمت  استفاده از نیرو‌های سابر دستگاه‌ها نروند، این دستورالعمل‌ها هم اینک ابلاغ شده اند. 

وی با اشاره به روند بکارگیری از ظرفیت بانوان و جوانان در پست های مدیریتی وزارت کشور گفت: توجه به انتصاب جوانان و بانوان یکی دیگر از برنامه‌های ما در وزارت کشور بود که هم اکنون ٣٠درصد اشتغال بانوان، در برنامه ششم  را رعایت کردیم؛ در حوزه  جوانان نیز  مدیرانی در رده سنی ٣٠تا ۴۵ سال و حدود ٨۵درصد برای امور مختلف استخدام شده اند. 

معاون وزیر کشور با اشاره به اینکه برای اولین بار در کشور ١٧نفر معاون استانداران، از میان بانوان انتخاب شده اند، افزود: برای انتصاب این افراد نیاز به بانک اطلاعاتی بود. وزارت کشور ٢۵ هزار نیرو دارد که باید اطلاعات این تعداد افراد را در سامانه های در نظر گرفته شده به روژ می کردیم تا از ظرفیت شان در جا‌های مختلف استفاده کنیم. 

ناصریان با اشاره به اینکه یک کانون ارزیابی راه اندازی کرده ایم، تصریح کرد: اولویت‌ها را به مدبران کل و فرماندار‌ها دادیم تا بر این اساس در دوره های در نظر گرفته شده و پس از آن در آزمون ها با مراحل  مختلف شرکت کنند. 

وی با بیان اینکه قبل از کرونا روزانه ۴و نیم میلیون نفر به دستگاه‌ها مراجعه می‌کردند و سرریز نارضایتی خود را به وزارت کشور منتقل می‌کردند، گفت: سامانه الکترونیکی سامد برای برقراری ارتباط با مردم و طرح شکایات شان راه اندازی شده بود که آن را تقویت و الکترونیکی کردیم. دغدغه‌هایی که در این سامانه ثبت می‌شود را به حوزه‌های مختلف می‌فرستیم و بعضا به استانداران می‌دهیم تا پیگیری کنند.

معاون وزیر کشور تاکید کرد: با توجه به اینکه مجموعه شکایت‌ها و اعتراضات در استانداری‌ها دنبال می‌شد، میز خدمت در استانداری‌ها راه اندازی شده است و راه اندازی میز خدمت الکترونیک را هم در دستورکار داریم.

ناصریان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در بخش برنامه و بودجه این معاون عنوان کرد: یکی از اقدامات این بخش، هماهنگی برای برگزاری نشست استانداران است. در ٩٠ماه گذشته ۴٧نشست مشترک استانداران با وزرا را داشتبم و ۵نشست استانداران با رییس جمهور و هیئت وزیران را برای اجرا هماهنگ کرده ایم.

وی با اشاره به همکاری این معاونت با معاون عمرانی جهت بهبود روند حمل و نقل عمومی نیز بیان داشت: ۵هزار دستگاه اتوبوس با معاونت عمرانی تهیه کردیم. همچنین سال گذشته برای کمک به بخش انتخابات حدود ۵٨هزار دستگاه احراز هویت تهیه کردیم.

معاون وزیر کشور در ادامه اظهارداشت: منطقه‌ای کردن فعالیت‌های استانداران را برای بهتر اداره کردن استان‌ها در دستورکار قرار دادیم و کلا ۵منطقه برای ایجاد وحدت رویه و نیز هماهنگی در اجرای ابلاغیه و سیاست‌های دولت در نظر گرفتیم.

ناصریان با اشاره به اقدامات انجام شده در سیل ٩٨ نیز گفت: قرارگاه سیل براساس دستور صریح مقام معظم رهبری با ٢اولویت رسیدگی به مردم و سامانه‌ای کردن خدمات، در سال گذشته تشکیل شد. ٧ کارگروه دراین قرارگاه تشکیل شد. برای اولین بار، از پژوهشگاه فضایی برای مشخص شدن خسارات مزارع کمک گرفتیم.

وی با برآورد ۱۸ هزار میلیارد مصوبه برای جبران خسارات سیل ۹۸ گفت: از این مبلغ ٨هزار میلیارد تومان برای تسهیلات و ١٠هزار میلیارد تومان به کمک بلاعوض اختصاص داده شد که ۶هزار میلیارد تومان به مردم و ۴ هزار میلیارد تومان به دستگاه‌ها برای بازسازی زیرساخت‌ها داده شد.

معاون وزیر کشور با اشاره به اینکه ١۶٧ هزار واحد مسکونی در سیل سال ۹۸ خسارت دیده بودند، گفت: ۶٧هزار مورد احداثی و بقیه تعمیری بودند. مصوبه‌ای هم برای تهیه پک لوازم خانگی به تصویب دولت رساندیم که بر این اساس حدود ۴٠هزار پک تهیه شد، هزینه ٣٠هزار پک از سوی ستاد اجرایی و ١٠هزار پک هم از سوی هلال احمرتامین شد.

ناصریان با اشاره به پخش ٧میلیون پرس غذای گرم بین خانوار‌های خسارت دیده در سیل از سوی مواکب نیز بیان داشت: با هماهنگی‌های صورت گرفته ٨هزار دام به مردم اعطا شد. همچنین تمام سیمان واحد‌های احداثی، در حدود ۵٨٢ هزارتن سیمان رایگان به مردم تحویل داده شد.

وی با بیان اینکه در خرداد ماه همه واحد‌های مسکونی خسارت دیده از سیل اعم از احداثی و تعمیری به مردم تحویل داده شد، عنوان کرد: شاید برخی که درخواست افزایش طبقات داشتند، ماندند وگرنه بقیه خانه‌ها تعمیر و احداث شده اند.

معاون وزیر کشور در خصوص آخرین وضعیت آزمون استخدامی این دستگاه دولتی نیز گفت: حدود یک هزار و ۵۰۰ نفر در این آزمون پذیرفته شده اند که از اردیبهشت ماه در صورت طی همه مراحل و مصاحبه‌ها مشغول به فعالیت می‌شوند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *