نقش زعفران در سلامتی انسان+عکس
به گزارش به نقل از نیک صالحی، زعفران به نقل از نیک صالحی، زعفران دارای بو و طمعی تلخ است. نوشیدن چای زعفران باعث هضم غذا می شود، اثر مسکن درد دارد و باعث تحریک اعصاب می شود.
علاوه بر خواص گفته شده، زعفران خونساز است و گردش خون را آسان میکند. به علاوه مصرف زعفران خونریزیهای پس از زایمان را از بین می برد و گردش خون را آسان می کند.
در زعفران ترکیبی به نام کروسین وجود دارد که میتواند آسیب وارده به سلولهای غلاف میلین را خنثی کند.
البته نباید در مصرف آن زیاده روی کرد، چون زعفران دارای عنصری سمی به نام سافرانال می باشد که باعث خونریزی داخلی بدن خواهد شد، البته این اتفاق در صورتی می افتد که در روز بیش از ۲۰ گرم زعفران مصرف کنیم ولی در مقادیر کم ضرری نداشته و حتی خواص ضد سرطانی فوق العاده ای خواهد داشت.
/انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید
محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
/انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید
محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.