جدیدترین تصاویر ناسا از منظومه شمسی و کره زمین
تصاویری از منظومه شمسی و سیارات آن توسط مدارگرد خورشیدی «سولار اوربیتر» و کاوشگر خورشیدی «پارکر» ناسا ثبت شده است.
خبرگزاری میزان -
_ تسنیم نوشت: تیمهای مدیریت و کنترل مدارگرد خورشیدی "سولار اوربیتر" در جدیدترین تصاویر دریافتی از منظومه شمسی در تاریخ ۱۸ نوامبر سال ۲۰۲۰ تصویر زیبا و خیرهکنندهای را ثبت کردهاند که سیاره چهارم، اورانوس نیز در آن مشاهده میشود.
این تصویر، چشمانداز فضاپیمای "سولار اوربیتر" را در ۱۸ نوامبر سال ۲۰۲۰ (۲۸ آبانماه ۱۳۹۹) نشان میدهد که در این تصویر از چپ به راست ونوس، زمین و مریخ را نشان میدهد و این در حالی است که عطارد و خورشید از دوربین خارج هستند؛ مدارگرد خورشیدی "سولار اوربیتر" در فوریه سال ۲۰۲۰ راهاندازی شد و نخستین تصاویر خود را در ژوئیه ۲۰۲۰ به زمین فرستاده است.
کاوشگر خورشیدی "پارکر" ناسا نیز تقریباً همه سیارات منظومه شمسی را در یک تصویر منحصربهفرد که در ۷ ژوئن ۲۰۲۰ گرفته شده را ثبت کرده است؛ این کاوشگر در ۷ ژوئن ۲۰۲۰ هنگامی که به دور خورشید میچرخید، تصویری را شکار کرده است که شش سیاره منظومه شمسی ما از جمله عطارد، زهره، زمین، مریخ، مشتری و زحل را ثبت کرده است.
این کاوشگر، تصاویری از تاج خورشید و هلیوسفر داخلی (هلیوسفر یا هورسپهر پهنهای است حباب مانند که بادهای خورشیدی را دربرگرفته است) را در نور مرئی به همراه تصاویری از بادهای خورشیدی و سایر ساختارها هنگام نزدیک شدن و عبور از فضاپیما ثبت میکند که در هنگام جمعآوری تصاویر، این فضاپیما تقریباً ۱۱.۶ میلیون مایل (۱۸.۷ میلیون کیلومتر) از خورشید و حدود ۹۸.۳ میلیون مایل (۱۵۸ میلیون کیلومتر) از زمین فاصله داشته است.
مدارگرد خورشیدی "سولار اوربیتر" توسط آژانس فضایی اروپا و با همکاری ناسا ساخته شده است و یک ماموریت ۵.۱ میلیارد دلاری محسوب میشود که ۱۸۰۰ کیلوگرم نیز وزن دارد که قرار بود بعد از پرتاب، چند بار از نزدیکی زهره و یکبار نیز از نزدیک زمین گذر کند و با کمک گرانش سیارهها در مداری خاص به دور خورشید قرار بگیرد؛ مدارگرد سولار قرار است در این ماموریت ۷ ساله، فیلمها و تصاویر خاصی از خورشید (تنها ستارهٔ سامانه خورشیدی در کهکشان راه شیری) را به زمین ارسال کند!
کاوشگر خورشیدی "پارکر" نیز که پیشتر کاوشگر خورشیدی پلاس نامیده میشد، یک فضاپیمای رباتیک برنامهریزی شده برای بررسی تاج خورشیدی است که در ۱۲ اوت سال ۲۰۱۸ به فضا پرتاب شده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *