نکاتی برای پخت شیرینی «مشهدی» یا «مربایی»

5:50 - 07 بهمن 1399
کد خبر: ۶۹۶۱۳۳
تعداد نظرات: ۱ دیدگاه
«شیرینی مشهدی» را بسیاری از افراد بخاطر مربای داخل آن دوست دارند و البته شاید طعم خوب این شیرینی بخاطر همین نکته باشد.

برچسب ها: طرز تهیه شیرینی

م
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۵
0
0
سلام چرا شیرینی هایم مثل شیرینی مشهدیدنرم نیست تقریبا خشک شدن مثل بیسکوییت
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *