فوت و فنهای درست کردن سالاد الویه خوشمزه
- نمناک نوشت: سالاد الویه یک سالاد فوری و خوشمزه است که بین هر سنی طرفداران زیادی دارد. شما میتوانید این سالاد را به عنوان غذایی مقوی و لذیذ برای خود و فرزندانتان آماده کنید. درست کردن سالاد الویه خوشمزه نکاتی دارد که در این گزارش آنها را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای درست کردن سالاد الویه
سیب زمینی:۸۰۰ گرم
تخم مرغ آب پز: ۴ عدد
خیار شور: ۳۰۰ گرم
نخود سبز:نصف قوطی کنسرو
آب لیمو: ۴ الی ۵ قاشق
سینه مرغ:۱ عدد
روغن زیتون:۲ الی ۳ قاشق
سس مایونز:یک شیشه کوچک
نمک و فلفل:به میزان لازم
هویج، گوجه فرنگی و جعفری برای تزیین
طرز تهیه
سینه مرغ را با به همراه ادویه، پیاز، سیر و کمی آب میپزیم. سیب زمینیها را هم در یک ظرف دیگر به همراه کمی نمک و آب میپزیم.
بخاطر اینکه پوست سیب زمینیها در حال پخت ترک نخورد به آن کمی نمک میزنیم. بعد از اینکه مرغ، سیب زمینی و تخم مرغها پختند میتوانید آنها را به صورت نگینی یا با رنده خرد کنید.
البته بهتر است جداگانه هر کدام را در ظرفی خرد کنید. سعی کنید سیب زمینیها را تا گرم هستند رنده کنید؛ و وقتی سرد شدند سس سالاد را که شامل (مایونز، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل) است با سیب زمینیها مخلوط کنید تا خوشمزهتر شود.
خیار شورها را هم خرد میکنیم و به همراه مرغ خرد شده، تخم مرغ و نخود فرنگی به سیب زمینیها اضافه میکنیم و همه را با هم مخلوط میکنیم.
سالاد اولویه ما آمادست فقط باید دقت کنید که نمک موجود در آن زیاد نشود، چون در پخت هر کدام از این مواد از نمک استفاده شد. برای تزیین سالاد هم میتوانید مقداری از سس را روی سالاد بکشید تا سطح آن صاف و صیغلی شود و بعد با گوجه فرنگی یا انواع سبزیجات و هویج آن را تزیین کنید.
نکاتی برای خوشمزه شدن سالاد الویه:
برای اینکه بوی خامی نخود سبز گرفته شود بهتر است آن را قبل از استفاده در سالاد تفت دهید.
مقدار آبلیموی مصرف شده در سالاد باید خیلی کم باشد و بهتر است آبلیمو را به همراه نمک و فلفل سیاه ابتدا به سس اضافه کنید و بعد داخل سالاد بریزید تا همه جای سالاد به صورت یکدست مزه دار شود. ولی نباید همین مقدار کم آبلیمو را در سالاد حذف کنید، چون باعث خوشمزهتر شدن و خوش عطرتر شدن سالاد میشود.
وقتی سیب زمینی را رنده کردید حدود یک نیم لیوان آب مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید ۸ ساعت داخل یخچال بماند تا آب مرغی کاملا جذب سیب زمینیها شود. با این کار هم سالا خیلی خوشمزهتر میشود و هم اینکه سس کمتری برای سالاد نیاز است.
مقدار سس مایونز را نصف کنید و با ماست مخلوط کنید تا هم خوشمزهتر شود و هم رژیمی تر.
سالاد را در ظرفی در بسته بریزید و یا روی آن را با سلفون بپوشانید.
برای اینکه مواد راحتتر ترکیب شوند بهتر است سس سالاد را کم کم در مواد بریزید.
هویج را با مقداری عسل و شکر بخار پز کنید تا خوشمزهتر شود.
آبلیمو تازه و طبیعی طعم سالاد را بی نظیرتر میکند.
بجای سس میتوانید از روغن زیتون بیشتری استفاده کنید
برای اینکه سالاد زود فاسد نشود و ماندگاری بیشتری داشته باشد. در مصرف هر وعده به آن سس اضافه کنید.
استفاده ز کالباس، ذرت و یا فلفل دلمه طعم سالاد را عوض میکند و غذا طعم واقعی خودش را از دست میدهد.
خیارشورها را قبل ازاضافه کردن در سالاد ابتدا بشوید و بعد نگینی خردکنید و در سبدی بریزید تا هم آب آن کاملا گرفته شود و هم باعث نشود سالاد آب نیندازد و طعم سالاد را بد کند.