ماجرای بستنیهای آلوده به ویروس کرونا در چین چه بود؟
رسانههای چینی اعلام کرده اند در پی شناسایی ویروس کرونا در شماری از بستنیهای تولیدی، مقامات رسمی چین هزاران کارتن از این محصول را که احتمال آلودگی در آنها وجود داشت، توقیف کردند.
خبرگزاری میزان -
_ ایسنا نوشت: این بستنیها تولید شرکت موادغذایی «داکیائودائو» تیانجین هستند و مقامات شهر شمالی تیانجین اکنون در حال ردگیری افرادی هستند که گمان میرود با این فراوردهها سروکار داشتهاند.
پس از آن که همین هفته شرکت داکیائودائو تیانجین سه نمونه از بستنیهای خود را برای مرکزی در شهرداری ارسال کرد و جواب آزمایش کرونای همگی آنها مثبت شد، تمامی محصولات این شرکت مهروموم و جداسازی شدند. طبق تحقیقات همهگیریشناسی، این شرکت با استفاده از موادخام از جمله شیر خشک وارداتی از نیوزلند و گرد آبپنیر وارداتی از اوکراین، این بستنیها را تولید کرده بود.
شرکت داکیائودائو تیانجین همچنین اعلام کرده است که یک هزار و ۶۶۲ کارمند خود را در وضعیت قرنطینه و آزمایش اسید نوکلیک قرار داده است. تاکنون جواب آزمایش کرونای ۷۰۰ نفر از این افراد منفی بوده و نتیجه آزمایش ۹۶۲ نفر بقیه هنوز مشخص نشده است.
دکتر استفن گریفین، ویروسشناس دانشگاه لیدز، میگوید که این ماجرا نباید باعث «هراس عمومی» شود و احتمالا موردی استثنائی است که شاید از یک فرد انتقال یافته باشد.
او در مصاحبه با شبکه تلویزیونی اسکاینیوز گفت: احتمالا نباید از این بابت هراسان شویم که مبادا هر ذره بستنی موجود، به ویروس کرونا آلوده شده باشد. احتمال دارد که این ماجرا بر اثر بروز مشکلی در کارخانه و ناشی از عدم رعایت بهداشت در این مرکز تولیدی باشد.
به گزارش ایندیپندنت، دکتر گریفین افزود که بستنی را در دمای پایین نگهداری میکنند و با توجه به آن که حاوی چربی است، ویروس میتواند در آن زنده بماند.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *