امضای سند همکاری مشترک میان دفتر امور کودکان، زنان و خانواده و مرکز پویانمایی صبا سازمان صدا و سیما
- سند همکاری مشترک فی مابین دفتر امور کودکان، زنان و خانواده و مرکز پویانمایی صبا سازمان صدا و سیما در محل مرکز پویا نمایی وابسته به سازمان صدا و سیما به امضا رسید.
علی محمد زنگانه، مدیرکل دفتر امور کودکان، زنان و خانواده معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با حضور در محل مرکز پویانمایی صبا وابسته به سازمان صدا و سیما، سند همکاری مشترک جهت تبدیل محتوای تولید شده در حوزه پیشگیری رشدمدار به تولیدات رسانهای در قالب انیمیشن و انتشار و پخش آن را امضا نمودند.
محمدرحیم لیوانی، رئیس مرکز پویانمایی صبا در این نشست با اشاره به اینکه روش تدوین تفاهم نامه بسیار تئوریزه و چارچوبمند میباشد، گفت: امید است بتوان از ظرفیتهای موجود حداکثر استفاده را برد و نتیجهی قابل قبولی ارائه کرد.
مدیرکل دفتر امور کودکان، زنان و خانواده و مسئول پیشگیریهای فرهنگی و اجتماعی، نیز در ادامه خاطر نشان کرد: پیشگیری رشدمدار یک نوع پیشگیری با فایده و هزینه اثربخشی بالاست و در واقع به نوعی سرمایه گذاری در جهت پرورش نسل خود کنترل، خودآگاه و دارای مهارتهای اجتماعی و سایر مهارتهای لازم در حوزهی مدیریت خود، پرورش فکر و تصمیم گیری، شناخت و مدیریت هیجانات، تقویت هوشهای چندگانه، پرورش خلاقیت و ارزشهای اخلاقی است. برآیند ما در این سرمایه گذاری این است که به ازاء هر یک دلار هزینه در این حوزه ۱۷ دلار ارزش افزوده ایجاد میشود؛ این در حالی است که هم اکنون ما برای هر زندانی ۲۰ برابر سرانهی یک دانش آموز هزینه میکنیم.
زنگانه افزود: در طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان (نماد)، ۷۲ مجلد در ۱۰ محور محتوایی از جمله مهارتهای مشارکتی، خودآگاهی، خود مدیریتی، تنظیم شناختی هیجانات، مقابله با استرس، صبر، بخشایش گری، حل مسئله با رویکرد معنوی، توکل، منظومه رشد (شامل حسن گزینی و خیر گزینی) تدوین شده است؛ که همگی قابلیت ارائه در قالب محصولات رسانهای را دارد.
وی اذعان کرد: تمامی محتویات مربوط به دوران کودکی و طرح نماد، پس از صحه گذاری علمی، از سوی فوکال پوینتهای دانشگاهی، توسط مراجع دینی صحه گذاری شده و کتاب صحه گذاری دینی نیز به صورت یک مجلد مجزا تدوین شده است. ما به وسیلهی این تفاهم نامه، مرحلهی تولید انیمیشن و انتشار آن را به مجموعهی صبا سازمان صدا و سیما میسپاریم.
مدیرکل دفتر امور کودکان، زنان و خانواده و مسئول پیشگیریهای فرهنگی و اجتماعی با اشاره به اینکه جنس محتوای حوزهی رشد مدار مسئله محور نیست، بلکه ارتقائی میباشد گفت: همین امر مانع از پرداختن به مداخلات حاشیهدار و حساسیت برانگیز که در رویکرد آسیب محور گرفتار آن هستیم، خواهد شد.
رحیمی رئیس ادارهی حمایت از کودکان، زنان و خانواده، با اشاره به اینکه دبیرخانه این تفاهم نامه اداره پیشگیریهای فرهنگی و اجتماعی است گفت: ما بلافاصله پس از امضای قرارداد عملیات اجرائی را آغاز خواهیم کرد.
در ادامه معاون برنامه ریزی مرکز پویانمایی صبا بیان کرد: با توجه به مشکلاتی که مجموعه صبا از قبیل عدم وجود محتوای علمی، بومی و قابل اعتماد برای تولیدات رسانهای دارد، محتوای تهیه شده در معاونت اجتماعی قوه قضائیه بسیار مفید، کاربردی و همه جانبه است و با استفاده از محتوای ارائه شده به تولید انیمیشن و انتشار آن در رسانهی ملی بسیار مشتاق شدم.
در پایان جلسه سند همکاری مشترک فی مابین دفتر امور کودکان، زنان و خانواده و مرکز پویانمایی صبا به امضاء دکتر علی محمد زنگانه و دکتر محمدرحیم لیوانی رسید.