طرز تهیه «چیکن استراگانف» روسی
«چیکن استراگانف» یکی از غذاهای معروف و پر طرفدار کشور روسیه است که به دلیل طعم خوبش در سراسر جهان معروف شده است.
خبرگزاری میزان -
_ عصر ایران نوشت: برای تهیه چیکن استروگانف، ابتدا سینه مرغ را به صورت مربعی خرد کنید سپس آنها را شسته و کنار بگذارید. بعد پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید.
سپس کره را درون تابه بریزید و کمی تفت بدهید و قارچهای نگینی یا ورقهای خرد شده را اضافه کنید، همراه با کره تفت بدهید سپس پیاز را اضافه کنید و کمی تفت داده حالا تکههای مرغ را اضافه کنید. نمک و زردچوبه و ادویه کاری بزنید و دوباره تفت بدهید.
سپس فلفل دلمهای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت بدهید. آب ولرم اضافه کنید و درب تابه را نیمه بسته بگذارید تا آب بخار شود و تکههای مرغ بپزند.
در این حین داخل تابهای جدا سس مخصوص چیکن استراگانف را درست کنید. (آرد را الک کنید درون تابه تفت بدهید شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود غلیظ که شد شعله را خاموش کنید)
این سس را زمانی که آب غذا بخار شد و کمی از آن باقی ماند اضافه کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید سپس خامه صبحانه را اضافه کنید و فلفل قرمز بزنید تفت بدهید و شعله را خاموش کنید.
سیب زمینیهای خلالی را داخل تابهای جدا خلالی خرد کنید و سرخ کنید سپس کنار چیکن میل کنید یا میتوانید با آن مخلوط کنید.
نکاتی برای طرز تهیه چیکن استراگانف:
بر طبق ذائقه میتوانید در کنار قارچ، از هویج، کلم بروکلی یا نخود سبز استفاده کنید.
مواد لازم برای چیکن استروگانف:
سینه یا فیله مرغ: ۱ عدد
قارچ: ۳-۴ عدد
پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: نصف ۱ عدد
شیر: نصف لیوان
آرد سفید: ۲ ق غ
خامه صبحانه: ۱ ق غ
کره: ۲۵ گرم
سیب زمینی: ۲ عدد
نمک و زردچوبه» به میزان لازم
ادویه کاری: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *