دولت انگلیس و زنجیره بحران های کرونایی و اقتصادی
شیوع کرونا در انگلیس منجر به رقم خوردن بحران اقتصادی جدی برای این کشور شده است.
خبرگزاری میزان -
– انگلیس که در سومین قرنطینه درازمدت سراسری کرونایی به سر میبرد، تاکنون بیش از ۸۱ هزار مورد تلفات و بیش از ۳ میلیون و ۱۱۸ هزار مورد ابتلا را ثبت کرده است.
به گزارش «گاردین»، انگلیس که همزمان با چالشهای ناشی از خروج از اتحادیه اروپا باید با بحرانها و پیامدهای ناشی از شیوع «کرونا» مقابله کند، در شرایطی دشوار قرار گرفته است.
شیوع کرونا در انگلیس و جهش این ویروس، مشکلات متعددی را برای انگلیس رقم زده است که از جمله آنها میتوان به اختلاف نظر میان دولت و مقامهای اجرایی مبنی بر اجباری شدن ماسک در فضای بسته است.
در حالی که دولت انگلیس و وزیر بهداشت بر اجباری شدن ماسک در فضاهای گسترده سربسته مانند فروشگاه های مواد غذایی اصرار دارند، مقامهای اجرایی و پلیس از یک سو و فروشگاه ها از سوی دیگر از اجرای این دستور خودداری میکنند.
مخالفت پلیس انگلیس با این دستور به دلیل کمبود نیرو و بودجه و مخالفت فروشگاههای زنجیره ای به دلیل نگرانی از کم شدن مشتری است.
در عین حال میزان ترددها در انگلیس نیز افزایش یافته است و این امر را میتوان در آمار مسافران روزانه در شهرهای مختلف مشاهده کرد.
از سوی دیگر دوچرخه سواری هفت مایلی «بوریس جانسون»، نخست وزیر انگلیس، در شرایط قرنطینه و بی توجهی وی به دستورالعملهای کرونایی، به جنجالی جدی تبدیل شده است.
افت و رکود بی سابقه میزان خرده فروشی در انگلیس نیز ضربه ای کاری به اقتصاد این کشور وارد کرد.
خرده فروشی در انگلیس در سال ۲۰۲۰ کاهشی شدید را تجربه کرد که از سال ۱۹۹۵ تاکنون بی سابقه بود.
این امر ناشی از اجرای قرنطینه سراسری و تغییر در الگو و هزینه خرید مصرف کنندگان است.
در عین حال بررسیها نشان میدهند، هزینه های مصرف کنندگان در انگلیس نیز کاهش یافته است.
البته بررسیها و تحقیقات همچنین نشان میدهند هزینه های زندگی خانواده های فقیر در انگلیس در دوران شیوع کرونا افزایش یافته است.
یک بررسی نشان داد که بیش از یک سوم از فقیرترین خانوادههای انگلیسی، با دشواریهای اقتصادی مضاعفی در دوران کرونا مواجه شده اند؛ چرا که آنها مجبور شدند هزینههای بیشتری را صرف غذا، قبوض آب و برق و گاز و البته تحصیل فرزندان در خانه کنند.ت.
دولت انگلیس نتوانسته است حمایت مالی موثری از این خانواده ها کند؛ این در حالی است که پیش بینی میشود قرنطینه سراسری سوم ماه ها به طول بینجامد.
ممنوعیت صادرات مواد پروتئینی، لبنی و فرآوردههای گوشتی از انگلیس به کشورهای عضو اتحادیه اروپا پس از خروج رسمی انگلیس از این بلوک سیاسی – اقتصادی نیز چالش جدی دیگری برای لندن ایجاد کرده است.
«ریشی سوناک»، وزیر دارایی انگلیس هم در مورد بدتر شدن اوضاع اقتصادی این کشور در عرصههای رشد و اشتغال، پیش از بهبودی هشدار داد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *