طرز تهیه «به پلو»
«به پلو» یکی از غذاهای سنتی اصفهان است که با مواد مختلفی از جمله میوه «به» تهیه میشود.
خبرگزاری میزان -
_ آشپزیها نوشت: به از آن میوههای پر خاصیت و البته کم طرفدار است و این به دلیل عدم آشنایی با طرز تهیه درست و استفاده اصولی از آن در غذاهاست. تهیه به پلو بهترین شیوه جهت استفاده بهینه از طعم و خاصیت به است. این غذا بسیار خوشمزه و مناسب برای انواع ذائقه افراد خانواده است.
طرز تهیه:
گوشت را چرخ کرده و خوب ورز دهید تا سفت شود. سپس آن را به صورت قلقلیهای کوچک در آورده و در روغن بسیار داغ سرخ کنید. به را شسته و به صورت خلالهایی با اندازه دلخواه دراورید و آن را آبپز کنید. گوشتهای سرخ شده را در ظرفی مناسب ریخته و به آن نصف لیوان آب، خلال پسته و بادام، شکر، به و زعفران اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا غذا به جوش آید و سپس شعله را ملایم کنید.
در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبکشی برسانید و از مواد به صورت لابه لای برنج استفاده کرده و برنج را دم بیندازید.
نکات:
۱) میتوانید به را با شکر بپزید. البته این شیوه مناسب افرادی است که غذای شیرین را بیشتر میپسندند.
۲) برای زیباتر شدن غذا میتوانید از ته دیگ به استفاده کنید برای این کار مقداری بیشتر به ابپز کرده و به صورت حلقهای در زیر برنج استفاده کنید.
۳) در برخی مناطق ایران به پلو را با عدس درست میکنند و تقریبا میتوان گفت روی عدس پلو از به آبپز و سرخ شده استفاده میکنند و گوشت را حذف میکنند.
مواد اولیه:
برای ۲ نفر
برنج دو لیوان
شکر ۱ لیوان
به ۲ عدد
گوشت ۲۵۰ گرم (چرخ کرده)
خلال پسته ۱ استکان
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
خلال بادام ۱ استکان
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *