قرنطینه عامل پایداری صادرات محصولات کشاورزی
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور، با اشاره به اهمیت قرنطینه نباتی در صادرات محصولات کشاورزی، آن را اصل نخست برای حفظ و پایداری صادرات محصولات کشاورزی عنوان کرد.
خبرگزاری میزان -
- بنا به اعلام پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، مهندس چنگلوایی در نشست هماندیشی برای حل مسائل قرنطینه صادرات و واردات استان گیلان، گفت: حوزه حفظ نباتات بسیار مهم است و با قرنطینه میتوان از ورود و خروج آفات جلوگیری کرد.
وی توفیقات در صادرات را گره خورده به قرنطینه و حفظ نباتات دانست و اظهار داشت: قرنطینه انسانی سادهتر از قرنطینه گیاهی است چراکه قرنطینه نباتی دائمی و بسیار حساس است.
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور، اولین اشتباه را آخرین اشتباه در بخش قرنطینه بیان و خاطرنشان کرد: با حجم صادراتی که در کشور برای محصولات کشاورزی داریم، باید در بخش قرنطیه که به شدت برای ما مهم است، دقت را افزایش دهیم.
وی توفیقات در صادرات را گره خورده به قرنطینه و حفظ نباتات دانست و اظهار داشت: قرنطینه انسانی سادهتر از قرنطینه گیاهی است چراکه قرنطینه نباتی دائمی و بسیار حساس است.
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور، اولین اشتباه را آخرین اشتباه در بخش قرنطینه بیان و خاطرنشان کرد: با حجم صادراتی که در کشور برای محصولات کشاورزی داریم، باید در بخش قرنطیه که به شدت برای ما مهم است، دقت را افزایش دهیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *