سردار سلیمانی پیروز همه میدانهای نبرد بود
- حجت الاسلام علی شیرازی با حضور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر گفت: اگر بخواهم خصوصیات ایشان را تبیین کنم ۷۰ ویژگی را یادداشت کردم که این ویژگیها جزئی از شاخصههای شخصیتی ایشان است.
وی ادامه داد: ایشان هم خود باور بود و هم خودجوش، نمینشست تا دیگران بیایند و کار را برای او تعریف کنند و پس از آنکه کار تعریف شد بگوید فلان مشکل در پیش پای من وجود دارد و تا این مشکلات حل نشود من به لبنان، سوریه و عراق نمیروم.
حجت الاسلام شیرازی افزود: ایشان زمان شناس بود و روحیه انقلابی داشت و اگر تشخیص میداد امروز باید در سوریه باشد همان لحظه تصمیم میگرفت و همان لحظه هم نیروهایش را به منطقه اعزام میکرد و با سرعت در هر منطقهای که لازم بود حاضر میشد.
نماینده سابق، ولی فقیه در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: شهید سلیمانی، مقاوم و صابر بود و هیچ مشکلی او را از پا در نمیآورد، شما شنیدید که ایشان در میدانی عقب نشینی کند؟ او اهل مبارزه و اهل جهاد بود و با حوصله کار را پیش میبرد.
وی با تاکید بر اینکه ایشان هم مردمی و هم مردم دار بود گفت: او مثل مردم زندگی میکرد و مثل آنها مشکل داشت؛ شهید سلیمانی نه یک دلار حق ماموریت میگرفت و نه یک ریال اضافه کاری، با همان حقوقش زندگی میکرد، چون عاشق و شیفته مردم بود مثل آنها زندگی میکرد، به آنها عشق میورزید و مردم هم به او عشق میورزیدند و به او کمک میکردند، خود او میگفت اگر کمکهای مردمی نباشد من نمیتوانم زندگی ام را اداره کنم؛ شاید این حرفها را کسی به آسانی باور نکند، اما من در زندگی او بودم و با او رفت و آمد خانوادگی داشتم.
حجت الاسلام شیرازی با تاکید بر اینکه زندگی ایشان ساده بود گفت: وقتی که حاج قاسم شهید شد، برای عرض تسلیت به منزل ایشان رفتم، آیت الله آملی لاریجانی هم با پاسدار محسن رضایی به منزل ایشان آمدند، در آنجا بنده به آیت الله آملی گفتم اینجایی که شما نشسته اید مهمان خانه سردار است، نه اتاق عادی او، فرش و دیوارها را نگاه کنید؛ دیوار مهمان خانه مملو از عکس شهدا بود، ایشان عاشق شهدا بود و با آنها زندگی میکرد و هیچ زمان نگفت که من فرمانده این افراد هستم و اظهار میکرد اگر عظمتی دارم همه به علت حضور رزمندگانی است که در لشکر ثار الله و نیروی قدس تلاش میکنند و قدردان آنها بود.
نماینده سابق، ولی فقیه در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: ایشان همواره قدر نیروها و خانواده آنان را میدانست و به همه ابعاد توجه داشت، اطراف نگر بود، فکر باز و بسیطی داشت، مدیر و مدبر بود و مدیریتش هوشمند بود، همه جوانب را نگاه میکرد و پس از آن تصمیم میگرفت.
وی با بیان اینکه ایشان همواره در جلسات حرف تازه داشت گفت: او در جلسات، اظهارات حضار را میشنید و در جمع بندی جلسه به دهها نکته اشاره میکرد که خیلیها به آن توجه نداشتند؛ با دید باز، درایت و تدبیر میکرد، هدفمند جلو میرفت و هیچ کجا شکست نخورد، سردار سلیمانی در همه میدانها پیروز بود، چون همه جوانب را در نظر میگرفت.
حجت الاسلام شیرازی با اشاره به اینکه اگر ایشان در وسط میدان نبرد به مشکلی بر میخورد سریعا تدبیر میکرد یادآور شد: در عملیاتی که از فرودگاه «سین» در سوریه برای آزادسازی «بوکمال» آغاز شده بود نیروهای ایشان در «تنف» که آمریکاییها در انجا مستقر بودند برخورد کردند و آمریکاییها هم مشکل درست کردند، آنها تصور نمیکردند نیروهای ما وارد تنف شوند، اما نیروهای ما وارد این منطقه شدند و پیش روی کردند و آمریکاییها مجبور به بلند کردن هواپیماها و هلیکوپترهای خود شدند، اما جالب اینجاست همین امریکایی که امروز میگوید ما جنگ را آغاز میکنیم جرات نکرد ایرانیها را بزند، سوریها را زدند، اما یک ایرانی مجروح نشد، در اینجا سردار سلیمانی سریعا تدبیر کرد که نیروها، امریکاییها را دور بزنند و عملیات از سمت دیگری راهش را ادامه بدهد تا به هدفی که از قبل مشخص شده بود برسد.
وی با بیان اینکه ایشان همه اقدامات خود را با اتصال با خدا انجام میداد عنوان کرد: در میدان هم حرف ایشان این بود که نیرو باید به خدا وصل باشد و اهل دعا و اشک باشد، این حرف برای امروز ایشان نبود در کربلای یک سال ۶۵ هم همین اعتقاد را داشت و با نیرویی میجنگید که ایمان داشت و اهل توسل بود.
نماینده سابق، ولی فقیه در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: حاج قاسم، ۵۰ سال در مکتب امام تربیت شده و روز به روز خود را به خدا نزدیکتر میکرد و این نزدیکی به خدا عالمانه بود، او اهل مطالعه و تدبر در قرآن بود و مرتب کتاب تفسیر و نهج البلاغه میخواند.
وی افزود:ایشان به خدا و قیامت باور داشت و باور داشت که در میدان جنگ، خدا او را پشتیبانی میکند و اینکه پیشتر هم گفتم ایشان پیروز میدان بود و شکست نمیخورد به دلیل آن بود که به وعدههای الهی باور داشت، کسی که به وعدههای الهی باور داشته باشد، ابراهیم وار است، حضرت ابراهیم میخواست قلبش با یقین همراه شود و قلب حاج قاسم هم در میدان نبرد با یقین همراه بود و او باور داشت اگر کسی خدا را یاری کند، خدا نیز او را یاری خواهد کرد.