روسیه و اقدامات بی ثبات کننده رژیم صهیونیستی در منطقه
اگرچه رسانه های صهیونیستی در مصاحبه اختصاصی با سفیر روسیه توقع داشتند که او هر آنچه میگوید به نفع رژیم جعلی اسرائیل باشد اما بر عکس آن اتفاق افتاد.
خبرگزاری میزان -
- «آناتولی ویکتوروف»، سفیر روسیه در اراضی اشغالی، اخیرا در مصاحبه با روزنامههای صهیونیستی «جروزالم پست» و «معاریو»، گفت «ریشه بی ثباتی خاورمیانه را نه در اقدامات ایران، بلکه باید در پایبند نبودن اسرائیل به قطعنامه های سازمان مل، نزاع اسرائیلی- عربی و عدم درک متقابل کشورها جستوجو کرد.»
سفیر روسیه در موضعگیریهای انتقادآمیزش در مورد عملکرد منطقهای رژیم صهیونیستی، همچنین در اشاره به حملات هوایی متعدد اسرائیل در سوریه، اظهار داشت که «این اسرائیل است که به حزب الله حمله میکند در حالی که حزب الله حملهای متوجه اسرائیل نکرده است.»
سفیر روسیه صراحتا گفته «مشکل خاورمیانه اسرائیل است.»
سخنان سفیر روسیه به مذاق صهیونیستها خوش نیامد و پس از مصاحبه او با روزنامههای این رژیم، «آناتولی ویکتوروف»، به وزارت خارجه رژیم جعلی اسرائیل احضار و مراتب اعتراض «تل آویو» به دولت روسیه ابلاغ شد.
روسیه پس از درک واقعیت بحران غرب آسیا در سیاستهای خود نسبت به رژیم صهیونیستی تغییراتی ایجاد کرد و متوجه شد که عامل اصلی بحرانها در منطقه رژیم صهیونیستی است.
رژیم اسرائیل در بحران سوریه نقش اساسی داشت و دارد و هنوز هم به خاک سوریه حملات هوایی و موشکی انجام میدهد.
حملات ارتش رژیم صهیونیستی به مواضعی در خاک سوریه برای تضعیف جبهه مقاومت انجام میشود چرا که ارتش سوریه و نیروهای مقاومت که به درخواست دولت قانونی و ملت این کشور برای کمک وارد این کشور شدهاند عامل اصلی شکست پروژه تروریستهای تکفیری وهابی هستند.
سخنان سفیر روسیه حقیقت و واقعیتی است که وجود دارد و سالها بحران در منطقه به واسطه وجود رژیم جعلی اسرائیل است.
اشغال منطقه جولان از سوی ارتش رژیم صهیونیستی که متعلق به سوریه است و سازمان ملل نیز حکم به تخلیه و پایان دادن به اشغال آن منطقه داده است، تهدید نظامی لبنان و تجاوز به خاک این کشور از سوی رژیم صهیونیستی، حملات متعدد هوایی و موشکی به خاک سوریه، کشتار مردم فلسطین مشارکت با عربستان سعودی در جنگ علیه مردم مظلوم یمن، همه در سخن سفیر روسیه حلاصه شده است که «مشکل خاورمیانه نه ایران بلکه اسرائیل است.»
شناخت این مسئله و باور به این موضوع که همه مشکلات غرب آسیا به واسطه حضور رژیم صهیونیستی در این منطقه است و بر زبان آوردن آن از سوی روسیه، اتفاق مهمی است.
نکته مهم در اظهار نظر سفیر روسیه، حمایت کرملین از سخنان او است.
«ماریا زاخارووا» ،سخنگوی وزارت خارجه روسیه، با بیان اینکه اقدام اسرائیل در احضار سفیر مسکو موجب تعجب کرملین شده است گفت «آنچه آناتولی ویکتورف، سفیر روسیه در تل آویو، بیان کرده همان موضع روسیه در خصوص موضوع فلسطین است.»
این مقام روس ادامه داد «ما اعتراضمان را به همکاران اسرائیلیمان در سطوح مختلف اعلام کردهایم؛ همه اظهارات مطرح شده سفیر روسیه که در مصاحبه آمده است، مطابق با موضع شناخته شده روسیه در مسائل مربوط به خاورمیانه است.»
روسیه به خوبی میداند و درک میکند که جایگاه ایران در منطقه غرب آسیا به خاطر پیشینه تاریخی آن بسیار فراتر از یک رژیم جعلی به نام اسرائیل است که شرایط بسیار متزلزلی دارد.
بحرانهایی که صهیونیستها با آن درگیر هستند و رفتاری که سران این رژیم از خود بروز میدهند، رژیم اسرائیل را تضعیف کرده است در حالی که ایران با قدرت افزایی نه تنها نقش مخرب در منطقه ندارد بلکه نقش مثبت در حل بحرانیهایی را بازی میکند که عامل اصلی آن رژیم صهیونیستی است.
روسیه نیز به خوبی میداند که سران رژیم صهیونیستی از سیاستهای مخرب خود در منطقه غرب آسیا دست بر نمیدارند و به همین جهت نیز نمیتوانند سیاست سکوت و مدارا را در قبال اقدامات این رژیم در پیش بگیرند.
سوریه تنها متحد سنتی باقی مانده برای روسیه در منطقه است، از دست دادن این کشور به معنای شکست مسکو مقابل اقداماتی است که مثلث غربی عبری عربی علیه سوریه انجام میدهند.
اگرچه از روسیه توقع بیشتری در حمایت از سوریه مقابل حملات رژیم صهیونیستی میرود، اما به نظر میرسد در آینده، سیاست روسیه نسبت به اسرائیل تندتر شود، چرا که ادامه حملات از سوی رژیم صهیونیستی به سوریه، پایان صبر استراتژیک مسکو را در پی خواهد داشت.
کافی است که مسکو به «تل آویو» یکبار برای همیشه هشدار جدی بدهد و آن را از عواقب حملات خود آگاه سازد، اسرائیل در قد و قوارهای نیست که بخواهد با وجود حمایتهای آمریکا، هشدار روسیه را جدی نگیرد.
زمانی که سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه با صراحت میگوید «هیچ مانعی برای همکاری نظامی روسیه و ایران وجود ندارد» قطعاً این سخن پیامی برای رژیم صهیونیستی دارد.
هر اندازه که روابط ایران و روسیه گسترش یابد عصبانیت رژیم صهیونیستی بیشتر میشود و البته گسترش روابط تهران و مسکو، بر روابط روسیه و رژیم صهیونیستی نیز تاثیر گذار خواهد بود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *