تقویت تولید منوط به اصلاح بازار پولی کشور
خبرگزاری میزان: معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اکنون بانک ها بانرخ 24 درصد تسهیلات در اختیار صنایع قرار می دهند که مسائل اساسی بازار پولی از مشکلات بخش تولید است و نیاز به بازنگری دارد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش ، حسن طایی روز پنج شنبه در گردهمایی سه جانبه گرایی دولت، کارگرو کارفرما که در سالن همایش های مرکز تربیت مربی کشور مستقر در کرج برگزار شد، گفت: اگر در این فرصت پیش آمده باید با حمایت از بخش تولید برای رونق اقتصادی کشور بسترسازی کنیم.
وی با اشاره به اینکه هرکدام از مفاد تحریم ها، موانعی در مسیر رشد و شکوفایی اقتصادایران بود، اظهارکرد: در عصر بعد از توافق این فرصت در اختیار ایران قرار می گیرد تا با بسته سیاسی به اقتصاد جهانی ورود کند.
طایی ادامه داد: اولین موضوع در زمان پسا تحریم مربوط به چرخه فعالیت های اقتصادی است و برای اینکه اقتصاد کشور به درستی حرکت کند به زیر ساخت های نرم افزاری نیازدارد.
وی خاطرنشان کرد: برای ورود به اقتصاد جهانی همسانی و تطابق مقررات را باید در نظر گرفت.
معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه زیر ساخت های نرم افزاری اقتصاد کشور نیاز به تغییر اساسی دارد، گفت: با بالابردن سطح فناوری و نوآوری، نظام اداری و سرمایه گذاری کشور به اقتصاد جهانی نزدیک می شود.
وی تقویت زیرساخت های فیزیکی اقتصادی کشور را ضروری دانست و گفت: این زیر ساخت ها شامل بندرگاه ها، خطوط هوایی، زمینی و ریلی، امکانات شهری، هتل و تاسیسات مورد نیاز گردشگری است که باید فراهم شود تا صاحبان کسب و کار بهتر بتوانند از مشارکت های اقتصادی منتفع شوند.
معاون توسعه کار و اشتغال وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی افزود: باید تلاش کنیم قوانین مزاحم در چارچوب سه جانبه گرایی اقتصادی در بخش های دولتی ، کارگری و کارفرمایی حل شود.
وی برفراگیری علوم و دانش روز در سطح واحدهای کارگری و کارفرمایی تاکید کرد و گفت:کارگران صنایع باید دانش فناوری نوین را فرا گیرند و مهمترین مسائله تلاش حداکثری برای رقابتی کردن تولید و فروش است .
وی اظهار داشت : اکنون قیمت تمام شده کالاهای تولیدی کشور بالا است و نمی توانیم وارد بازارهای جهانی شویم و تغییر در رویه درسایه نوآوری و فناوری نوین امکان پذیر است.
این مسوول افزود:اکنون همه نگاهها به سمت صاحبان کسب و کار است و کارفرمایان باید به آنچه که در بازارجهانی است مسلط شوند و با آن شیوه بارقبای خود بحث و گفت وگو کنند.
وی اظهار کرد: بحث بسته سیاستی بخش اقتصاد در حال تدوین است و همه تلاش می کنیم این بسته برای عصر پسا توافق آماده کنیم.
طایی بیان کرد:در عصر پسا تحریم درآمد کشور افزایش می یابد و اگر به دقت و با رعایت قوانین حرکت کنیم، فرصت خوبی برای سرمایه گذاری به دست می آوریم.
معاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: همه کسانی که در آینده وارد بازار کار می شوند باید بخش خصوصی آنها را بپذیرد.
طایی افزود: مهمترین انتظار از خانواده ها در پساتحریم تلاش مضاعف کاری ، فراگیری دانش و مهارت است .
وی، شایسته سالاری را فقط مربوط به دولت نداست و گفت: نیروی کار عصر جدید بیشتر از گذشته باید منظم باشد و به صورت مرتب و پیوسته از کارگریزی به سمت کار دوستی پیش برود.
این مسوول توجه به آموخته های اخلاقی و اسلامی برای تحقق این موضوع ضروری دانست و بیان داشت: در دین مقدس اسلام به صورت مکرر به اخلاق کار و کار دوستی توصیه های اکید شده است.
در این گردهمایی یک روزه کارگران، کارفرمایان ، نمایندگان مجلس، استاندارالبرزو سایر مسوولان استانی حضور داشتند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *