جهش کرونا در انگلیس؛ تمامی بیمارستانها به حالت آماده باش درآمدند
انگلیس که از مدتها پیش با چالش شیوع گسترده کرونا مواجه بود، با جهش ویروس مذکور به بحرانی عمیق دچار شده است.
خبرگزاری میزان -
– ششمین کشور کرونازده جهان و سومین کشور کرونازده اروپا، با شناسایی نوع جدید ویروس کرونا وارد مرحله جدیدی از بحران بهداشتی شده است که پیش بینی میشود تا ماه مارس سال ۲۰۲۱ با همین شدت ادامه داشته باشد.
به گزارش «گاردین»، تشدید شیوع بیماری کرونا و افزایش شمار مبتلایان به این بیماری در انگلیس زنگ خطر در سیستم بهداشت و درمان را در این کشور به صدا درآورده است.
بیمارستانهای انگلیس اعلام کردند که با افزایش شمار موارد ابتلا به کرونا، ناچار به آزاد کردن همه تختها در ماه ژانویه هستند؛ ضمن این که تمامی جراحیهای غیرضروری همچنان لغو هستند و مرخصی کارکنان از خدمات تا جراحان به صورت محدود لغو میشود.
سیستم بهداشت و درمان انگلیس نیز اعلام کرد، همه مراکز بهداشتی این کشور دستکم تا پایان ماه مارس در بالاترین سطح آماده باش باشند.
پزشکان انگلیسی نیز با اشاره به افزایش شمار بیماران کرونایی به میزان ماه آوریل، هشدار دادند که کمبود گسترده کارکنان سیستم بهداشت و درمان میتواند خطری جدی برای بیماران باشد.
پزشکان انگلیسی همچنین از سهمیه اندک کارکنان بهداشت و درمان در اولویت بندی واکسیناسیون کرونایی انتقاد کرده و آن را ناامید کننده خواندند.
براساس جدیدترین نظرسجی انجام شده دو سوم پزشکان انگلیسی هنوز واکسینه نشده اند؛ همچنین یک سوم آنها نیز هنوز اطلاعی از زمان انجام واکسیناسیون اطلاعی ندارند.
سرویس آمبولانس لندن، پایتخت انگلیس، نیز اعلام کرد «باکسینگ دی،(روز حراجی کریسمس) شلوغ ترین روز کاری سرویس آمبولانس بوده و حدود ۸ هزار تماس با مرکز آمبولانسها برقرار شد؛ این در حالیست که سرویس آمبولانسها در شلوغترین روز کاری خود ۵ هزار و ۵۰۰ تماس داشتند.»
براساس گزارش ها، انگلیس در روزهای باقیمانده سال ۲۰۲۰ در سطح هشدار ۴ باقی خواهد ماند.
یکی از دلایل اصلی مهارناپذیر بودن شیوع کرونا در انگلیس، ازدحام جمعیت در مناطق فقیرنشین است.
کوچک بودن منازل مسکونی و نزدیک بودن این خانهها به ویژه در مناطقی که اقلیتهای نژادی در آن زندگی میکنند، بر بحران شیوع کرونا در انگلیس میافزاید.
داده های آماری مربوط به پیش از شیوع کرونا در انگلیس نشان میدهد، ۸۳۰ هزار خانوار انگلیسی در شرایط پرازدحامی زندگی میکنند.
این در حالی ست که در یک دهه گذشته این آمار حدود ۶۰۰ هزار خانوار بوده است.
خانوارهای اقلیتهای قومی تقریبا ۵ برابر بیشتر از خانوارهای سفیدپوست در منازل مسکونی پر ازدحام زندگی میکنند.
گستردگی بحران شیوع کرونا در انگلیس به حدی است که از این بیماری به عنوان بزرگترین تهدید سلامت روان از زمان جنگ جهانی دوم یاد میشود که تاثیرات آن تا سالها ادامه خواهد داشت.
پیش بینی میشود حدود ۱۰ میلیون انگلیسی از جمله یک میلیون و ۵۰۰ هزار کودک به کمکها و حمایتهای روان درمانی نیاز داشته باشند؛ اضطراب شدید مهمترین چالش روانی مبتلایان است.
در عین حال انگلیس با بحران طبیعی دیگری نیز مواجه است؛ وزش باد و بارش باران شدید مناطق مختلفی از انگلیس را با طوفانی مهیب مواجه کرده است.
این طوفان سبب شد تا برق صدها مشترک در بخشهای مختلف طوفان زده قطع شده و سفرهای ریلی لغو شوند.
سازمانهای مسئول در مورد خطرات ناشی از خسارتهای وارد شده به ساختمانها هشدار داده و اعلام کردند از روز دوشنبه موج سرما و یخبندان، انگلیس را تحت تاثیر قرار میدهد.
نوع جدید ویروس کرونا که نخستین بار در انگلیس شناسایی شد علاوه بر ایجاد چالش بهداشتی جدی برای این کشور، سایر کشورهای جهان را درگیر کرده است.
کره جنوبی اعلام کرد مواردی از ابتلا به نوع جدید کرونا را شناسایی کرده است.
جدیدترین گزارشها از انگلیس، از تصویب توافق تجاری دوران پسابرگزیت میان انگلیس و اتحادیه اروپا در «بروکسل» حکایت دارد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *