اذعان آمریکاییها به نقش سردار سلیمانی در مبارزه با تروریسم
_ حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری با حضور در کنفرانس اسلامی روسیه که با عنوان "ید واحده در مقابله با چالشها" به صورت مجازی برگزار شد، ضمن اشاره به چالشهای پیش روی کشورهای اسلامی، به ویژه منطقه آسیای میانه اظهار کرد: یکی از این چالشها، «مشکل جهل وعدم آگاهی نسبت به حقایق دین مبین اسلام است».
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در ادامه تصریح کرد: از جمله دلایل این پدیده را میتوان عدم آگاهی رهبران دینی از شرایط زمانی و مکانی در برابر دشمنان امت اسلامی و نقص در آگاه سازی عموم مردم دانست.
وی ادامه داد: از این رو بسیاری از گروههای افراطی از این جهل دینی به ویژه در میان برخی جوانان استفاده میکنند.
حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری با بیان اینکه چالش بعدی موجود، مشکل عدم رعایت مساله تعادل و میانه روی در آموزشهای دینی است، اظهار کرد: علت این مسئله نیز فقدان وجود مدارس دینی با رویکرد متعادل و تحت نظارت حکیمانه است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در ادامه با اشاره به چالش سوم، آن را مشکل ارائه اسلامهای بدلی به جای اسلام حقیقی از سوی دشمنان برای ایجاد اسلام هراسی و در ضمن از بین بردن اتحاد جهان اسلام دانست و گفت: امروزه یکی از مشکلات جهان اسلام ارائه نسخههای بدلی و غیر واقعی از اسلام است.
وی تصریح کرد: بدین معنا که اگر دشمنان تاریخی جهان اسلام و در راس آنها آمریکا ورژیم صهیونیستی، غیر از ایجاد مکاتب انحرافی در درون جهان اسلام؛ به ایجاد تشیع و تسنن بدلی و غیرحقیقی به جای اسلام ناب محمدی (ص) پرداختهاند.
حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری با بیان اینکه ایجاد اسلام سنی آمریکایی و شیعه انگلیسی و مواردی از این قبیل در درجه اول برای ایجاد اختلاف و شکاف در جهان اسلام و در راستای سیاست انگلیسی تفرقه بینداز و حکومت کن بوده ادامه داد: این موضوع در درجه دوم نیز برای هرز بردن و ضایع کردن ظرفیتها و نیروهای عظیم جهان اسلام است که با یکدیگر متحد نشوند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ادامه داد: با توجه به اینکه دشمنان دیرینه جهان اسلام از طرفی دوران عظمت و شکوه تمدن اسلامی را به دقت میشناسند و از سوی دیگر نتایج اتحاد مذاهب اسلامی و شیعه و سنی را در تشکیلاتی کردن محور مقاومت از سویی و نبرد با داعش و اخراج آمریکای جنایتکار از منطقه از سوی دیگر، درک میکنند به هر نحو میخواهند مانع از ایجاد چنین محور و بنیان مرصوصی در مقابل خود شوند.
وی افزود: آنها در حقیقت داعش را ایجاد کردند تا اولا با ایجاد بدبینی نسبت به اسلام و مسلمانان مانع گرویدن فوج فوج مردمان غرب به اسلام شوند و ثانیا ملتها را از مسلمانان بترسانند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ادامه داد: در درجه دوم نیز بهانهای به نام نبرد با داعش برای باقی ماندن غیر قانونی خود در عراق و سوریه ایجاد کرده و در واقع به غارت منابع عظیم نفت و گاز منطقه غرب آسیا و کشورهای مسلمان عراق و سویه بپردازند.
وی تصریح کرد: حل این مساله نیز با بیانگریهای روشن علمای جهان اسلام و کار در دو سطح عمومی و نخبگانی قابل تحقق است.
حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران قربانی تروریسم و بخصوص تروریسمهای دولتی است.
وی تصریح کرد: ایران بزرگترین قربانی تروریسم است به گونهای که ۱۷ هزار و ۴۰۰ شهید ترور در کشور داریم که از موارد اخیر آن ترور سردار حاج قاسم سلیمانی است که در یک دیدار رسمی به کشور عراق سفر کرده بود.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با تاکید بر این موضوع که سردار سلیمانی قهرمان آزادی مسلمانان از چنگال تروریسم داعش است، گفت: باید اعتراف کرد نقشی که حاج قاسم سلیمانی در مبارزه با تروریسم در منطقه ایفا کرد، بر هیچکس پوشیده نیست.
وی افزود: حتی امروز که آمریکاییها او را به شهادت رساندند، در داخل خود آمریکا برخی از شخصیتها و گروهها اعلام میکنند که او در مبارزه با تروریسم نقش منحصر به فرد و برجستهای داشته است.
حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری ادامه داد: باید برای نخبگان و مردم تبیین کنیم که حلقه اشتراکات میان فرق و مذاهب اسلامی بسیار بیشتر و گستردهتر از حلقه اختلافات است.
وی اظهار کرد: همچنین از سوی دیگر نیز باید از نقشههای دشمنان اسلام آگاه باشیم، بنابراین به جای فریب خوردن و بازی در نقشه طراحی شده توسط دشمن و بازی در زمین آنها، دست در دست و شانه به شانه یکدیگر به صورت برادرانه، جلوی این نقشهها بایستیم.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ادامه داد: تجربه نشانگر این موضوع است که اختلافات مذهبی و قومی راه حلی خشونت آمیز ندارد.
وی اظهار کرد: حل و فصل درگیریهای مذهبی و طایفهای راه حل نظامی ندارد و گاهی نتیجه برعکس حاصل میشود.
حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری تاکید کرد: در واقع ما باید گامهای منعطف برداریم و برای آموزش و تربیت نسل حاضر و جوانان آینده یک نقشه راه و دستور کار طراحی کنیم و به نحوی پیش برویم که اخوت و وحدت در جهان اسلام نهادینه شود.