درآمد ماهانه یک کامیون چقدر است؟

4:00 - 29 مرداد 1394
کد خبر: ۶۸۶۷۶
دسته بندی: اقتصاد ، انرژی
خبرگزاری میزان: رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اگر قیمت سوخت واقعی شود درآمد متناسب با آن افزایش پیدا می‌کند و می تواند به جای ۱۲ تا ۱۳ میلیون تومان، ماهانه ۲۰ میلیون تومان درآمد به دست آورد بعد ۸ تا ۹ میلیون اجاره یا پرداخت قسط را بهتر می‌تواند بپردازد.
به گزارش ، داود کشاورزیان با بیان اینکه مهمترین چالشی که در حال حاضر در صنعت حمل و نقل وجود دارد غیر واقعی بودن قیمت سوخت است، گفت:  پایین بودن قیمت سوخت باعث شده که عملا انگیزه ای برای نوسازی ناوگان در مردم وجود نداشته باشد متاسفانه ما نه برای آلودگی زیست محیطی از کسی جریمه ای می‌گیریم و نه قیمت سوخت قیمت واقعی است که کسی به طور طبیعی راغب باشد که بخواهد ناوگان خود را به موقع بازسازی کند.

وی افزود: ضمن آنکه همین پایین بودن قیمت سوخت باعث شده است که قیمت خودرو یا سهم ناوگان در قیمت تمام شده حمل و نقل خیلی زیاد باشد یعنی اگر فردی امروز بخواهد کامیون نو بخرد باید ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان هزینه کند.

وی ادامه داد: همچنین اگر فرد یک کامیون نو را از فرد دیگری اجاره کند ممکن است در ماه ۱۲ تا ۱۳ میلیون تومان درآمد داشته باشد حال آنکه باید ۸ تا ۹ میلیون تومان آن را بابت اجاره یا قسط خرید یک ناوگان پرداخت کند با ۲ تا ۳ میلیون تومان باقی مانده قطعا نمی تواند هزینه سوخت، دستمزد راننده، تعمیرات، بیمه و خرید قطعات لازم را تأمین کند

وی اظهار کرد: اگر سوخت واقعی شود درآمد متناسب با آن افزایش پیدا می‌کند و می تواند به جای ۱۲ تا ۱۳ میلیون تومان، ماهانه ۲۰ میلیون تومان درآمد به دست آورد بعد ۸ تا ۹ میلیون اجاره یا پرداخت قسط را بهتر می‌تواند بپردازد.

برگزاری آزمون شرکت‌های بین‌المللی حمل و نقلی
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: آزمون شرکت‌های بین‌المللی حمل و نقلی در روز پنجشنبه ۳۰ مرداد برگزار می شود.

وی با اشاره به برگزاری آزمون شرکت‌های بین‌المللی حمل و نقلی در روز پنجشنبه ۳۰ مرداد اظهار کرد: طبق دستورالعمل موجود، تأسیس شرکت‌های حمل و نقل بین المللی کالا از طریق آزمون است.

وی ادامه داد: بیش از ۹۵۰ نفر برای شرکت در این آزمون ثبت نام کردند. امیدواریم خیلی سریع بتوانیم نتیجه آزمون را روی سایت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای قرار دهیم.




حمید
|
-
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۳
0
0
صحبت های این آقا نشون میده که فقط تکیه به صندلی خودش زده و از اوضاع رانندگان و درآمد اونها هیچ خبری نداره. از پونزده سال پیش تا الان چه راننده ای تونسته بالای پنج-شش میلیون تومن در ماه درآمد کسب کنه؟ چجوری حساب و کتاب میکنی آقای محترم؟ وقتی یک کامیون(بسته به ظرفیت بارش) بین یک تا سه میلیون تومن کرایه میگیره، حدود سه تا چهار روز زمان میبره تا بارگیری و تخلیه رو انجام بده و آماده یارگیری مجدد بشه و حدود چهارصد تا هشتصد هزار تومنش رو باید خرج کمیسیون و سوخت کنه! اگه خیلی خوشبین باشی تهش شش میلیون براش میمونه این حرف حالت ایده آله!! و گاها با اوضاع بد بارگیری باید یک هفته منتظر دریافت یک بار جدید باشه. عملا تا حدود سه میلیون رو میشه گفت. ولی این کجا و اون کجا
حسین
|
-
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۰
0
0
کرایه با خرج ماشین بی انصافیست. فقط خرج و درآمد با هم تهاترمیشه و تهش چیزی نمی مونه
داود سجادی
|
-
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۰
0
0
وزارت راه زحمت بکشد راننده های واجد شرایط را معرفی نماید ما از بانکهای خارجی برایشان وام میگیریم وکامیون نو میخریم.
ناشناس
|
-
|
۱۰:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
0
0
سوخت باید به نرخ جهانی باشد به شرطی که وسیله نقلیه هم قیمت جهانی داشته باشد..
محمدتقی سعادتمندکیا
|
-
|
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
0
0
سلام آقای عزیزکه می گویی یک کامیون درماه 10تا12میلیون درآمددارددرسال 1380درآمدهرکامیون باسوخت ارزان 2تا3میلیون بوده الان که درسال 1394هستیم کلیه کامیونداران ایران به جاری درآمدهرماه دوتاسه میلیون ازسودانباشته قبلی خودراخرج کامیون لاستیک مکانیکی وغیره می کنندودرحال حاضروضع بارهم اسفناک شده است
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *