طرز تهیه «گواکامولی» یا «دیپ مکزیکی»
«گواکامولی» نام یک سالاد مکزیکی است که میتوان به عنوان پیش غذا از آن استفاده کرد. برای تهیه این غذا نباید از آواکادو نرم استفاده کنید.
خبرگزاری میزان -
_ مجله دلگرم نوشت: این دستور پخت ساده برای تهیه سالاد مکزیکی گواکامولی میباشد و طعمی خوشمزه دارد و ما توصیه میکنیم که حتما این غذا را در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
طرز تهیه گواکامولی (دیپ مکزیکی)
آووکادو ۱ عدد
پیاز قرمز کوچک ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
گشنیز ۱ شاخه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آب لیمو تازه ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه گواکامولی
ابتدا پوست و هسته آووکادو را جدا کرده و با چنگال، گوشت میوه را له میکنیم.
پیاز و گوجه فرنگی را نگینی بسیار ریز خرد کرده و به آووکادو اضافه میکنیم.
گشنیز زا با برگ و ساقه ساطوری کرده و به مواد اضافه میکنیم.
نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را به مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم.
بهتر است حدود ۳۰ دقیقه در یخچال گذاشته و سپس میل کنید.
سایر نکات گواکومولی
بیشتر آووکادوهایی که در مغازهها پیدا میکنید و نرسیده یا بیش از حد رسیده اند برای این گواکومولی مناسب نیستند.
یک آووکادوی رسیده وقتی آن را فشار دهید کمی فرو میرود.
اگر آووکادو نرسیده بود آن را داخل یخچال قرار ندهید. بایستی آنها را تا وقتی برسند در دمای اتاق نگه دارید.
سعی کنید وقتی گواکومولی درست میکنید آووکادو را بیش از حد نکوبید یا پوره نکنید.
دیپ شما بایستی در خود تکههای درشت داشته باشد نه اینکه نرم و یکدست باشد.
پس وقتی گواکومولی درست میکنید مواد را کمی له کنید و بگذارید بافت آنها حفظ شود.
موقع سرو کردن کنار گواکومولی چیپس تورتیلا، نان پیتای پخته یا تکههای کسادیای پنیری ساده قرار دهید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *