فوت و فنهای تهیه مربای انار
- نمناک نوشت: مربای انار خوش طعم و متنوع را حتما تهیه کنید و هنگام صرف صبحانه با نان و کره میل کنید. برای یادگیری این مربای خاص و خوشمزه با ما همراه شوید.
مواد لازم مربای انار
آب انار: سه پیمانه و نیم
دانه انار: یک پیمانه
شکر: سه پیمانه
آب لیمو:به مقدار لازم
طرز تهیه مربای انار
در سینک ظرفشویی کاسه بزرگی بگذارید و انار را به دو نیم تقسیم کنید. قسمت بریده شده را به کف کاسه بگیرید و با یک دست نصفی از انار را بگیرید و فشار دهید با انگشتان دیگر دانههای انار را به داخل آن میتوانید فشار دهید و آب آن را در بیاورید. با این کار آب انار تلخ نمیشود.
بعد در ظرفی آب انار و شکر را با هم ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد. سپس دانههای انار و آب لیمو را به ظرف در حال جوش آب انار بریزید و ۳۰ دقیقه دیگر بپزید. بعد از اینکه مربا قوام لازم را بدست آورد. یک قطره از آن را در یک ظرف سرد بریزید و ظرف را کج کنید اگر به سختی سرازیر شد قوام مربای شما آمادست.
مربای آماده شده را در ظرفهای استیل و در جای خنک و تاریک قرار دهید.