طرز تهیه خورشت «ناردون»
خورشت «ناردون» یکی از غذاهای محلی شمال کشور است که تقریبا شباهتی با خورشت «فسنجان» دارد.
خبرگزاری میزان -
_ پارسی دی نوشت: خورشت ناردون یکی از انواع خورشتهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شمال کشور میباشد. این خورشت خوشمزه شباهت زیادی به خورشت فسنجان دارد و از خورشتهای مجلسی شمال کشور محسوب میشود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است میتوانید برای ۴ نفر خورشت ناردون تهیه کنید. در صورتی که میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورشت ناردون تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم خورشت ناردون
ران مرغ ۴ تکه
انار متوسط ۱ عدد
آلو بخارا ۸ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه کافی
شکر به اندازه کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورشت ناردون
ابتدا پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار بدهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید، پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و آنرا کمی تفت دهید تا نرم شود.
پس از اینکه پیاز نرم و شفاف شد مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز با ادویهها یکدست شود. در مرحله بعدی رانهای مرغ را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سرخ شوند.
در ادامه رب انار را به قابلمه اضافه کنید و آنرا به همراه پیاز و مرغ کمی تفت دهید تا طعم خامی رب انار گرفته شود. حالا چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد.
در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورشت آلو بخارا را اضافه کنید و در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورشت انار را دان کنید و دانههای انار را به خورشت اضافه کنید. در پایان طعم خورشت را بچشید و در صورت تمایل مقداری شکر به آن اضافه کنید.
نکته مهم در مورد خورشت ناردون این است که این خورشت به صورت کم آب سرو میشود، پس باید خورشت تا زمانی که خورشت به روغن بیفتد روی حرارت بماند، پس از اینکه خورشت آماده شد آنرا به همراه کته یا برنج سرو کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *