رضایی: تشکیل صفوف به هم فشرده انقلابی یک ضرورت است
دبیر مجمع تشخیص مصلحت در آیین امضای تفاهم نامه همکاری دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام و سازمان بسیج اساتید، گفت: صفوف و تفکر جناحی نمیتواند برای ایران کاری انجام دهد و تشکیل صفوف به هم فشرده انقلابی یک ضرورت است.
خبرگزاری میزان -
- بنا به اعلام اداره کل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت، توافق نامه همکاری علمی میان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام و سازمان بسیج اساتید، توسط محسن رضایی و مجتبی زارعی امضا و سامانه «نظم» (نظام ظرفیتهای ملی) رونمایی شد.
محسن رضایی در این مراسم با تبریک سالروز میلاد حضرت زینب کبری (س) گفت: ولادت با سعادت پیغام رسان حماسه عاشورا و قیام حسینی، حضرت زینب (س) را به شما بسیجیان عزیز تبریک و تهنیت عرض میکنم و امیدوارم که برادران ایشان و مادر گرامیشان، پدر و جد بزرگوارشان، عامل پیشرفت، بقا و تداوم عنایت به ملت ما باشد و ما هم سربازان خوبی برای اهل بیت (ع) باشیم. از جناب زارعی و شما اساتید بسیجی که اعلام آمادگی کردید با دبیرخانه مجمع تشخیص در رابطه با سیاستگذاری و مطالبه گری این سیاستها و همچنین ارزیابی این سیاستها همکاری کنید صمیمانه تشکر میکنم؛ هر چند که این فعالیت، ماموریتی برای بسیج است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت افزود: ما در کشورمان باید دو وجهی عمل کنیم؛ یک برنامه برای امنیت و اقتدار و یک برنامه برای پیشرفت و معیشت مردم داشته باشیم، زیرا که میخواهیم مستقل باشیم. هم ایران قوی و هم اسلام ناب برای ما مهم است. هر دو عامل، هم امنیت و هم معیشت مردم و معنویت را فراهم میکنند. کشورهای دنیا یا جزء قدرتهای بزرگ هستند یا وابسته به قدرتهای بزرگ هستند. قدرتها ناامنیها را صادر میکنند و منابع کشورها را به قیمت بسیار کمی وارد کشور خود میکنند. برنامه آنها پیشرفت خودشان و عقب نگه داشتن دیگران است؛ بنابراین آنها یک وجهی هستند. کشورهای بزرگ، مساله امنیت خودشان را حل شده میدانند و از قدرت برای ناامنی دیگران استفاده میکنند تا به کمک آن ناامنی، پیشرفت خودشان را تضمین کنند؛ کما اینکه رژیم صهیونیستی را در منطقه ما ایجاد کرده اند که ما در ناامنی به سر ببریم، زیرا که ناامنی در آسیای جنوب غربی برای پیشرفت غرب ضروری است. با ایجاد ناامنی در منطقه ما، میتوانند منابع اینجا را غارت کنند.
وی افزود: ما در کشورمان میخواهیم مستقل باشیم، باید توان سخت افزاری و توان نرم افزاری را به طور همزمان داشته باشیم و بسیج یک چنین کارکردی دارد. از این رو، بسیج باید برای امنیت و پیشرفت برنامه ریزی داشته باشد. یک برنامه برای تداوم حیات جمهوری اسلامی و ملت مان و برای حفظ استقلال مان میخواهیم و یک برنامه هم برای پیشرفت در زمینههای علمی، فناوری، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی میخواهیم. در هر دو بُعد، روز به روز باید قوی بشویم. برای زندگی و رفاه و عزت و اقتدار، هم قلم ما باید قوی بشود و هم تکنولوژی و توان دفاعی ما باید قدرتمند بشود.
دکتر رضایی افزود: اینکه سران رژیم پهلوی میخواستند مثل کشورهای وابسته، امنیت ما را به اراده و تصمیم امریکا گره بزنند و با نوکری کردن برای آمریکا، امنیت کشور را حفظ کنند و با فروختن استقلال کشور بخواهند زندگی کنند، پایان یافته است. ۲۰۰ سال است که غربزدهها در کشور ما دنبال این دکترین بوده اند و بارها شکست خورده اند؛ چون غرب برخلاف کشورهای دیگر مثل ژاپن و آلمان که امنیت آنها را قبول کرد و اجازه پیشرفت به آنها داد، با ما عمل نکرد و نمیکند. غرب هیچگاه نه امنیت ما را قبول کرده و نه پیشرفت ما را میپذیرد. خیانت بزرگی در این ۲۰۰ سال از سوی غرب به ما شده است؛ غرب در زمان شاهان قبلی، از آنها نوکری میگرفت ولیکن هیچگاه کشور ما را پیشرفت ندادند.
فرمانده کل سپاه در دوران دفاع مقدس گفت: رژیم پهلوی یک قدرت نمایی ظاهری با اسلحههای غربی انجام میداد؛ اسلحه و مهمات، همگی از خارج میآمد و نفت ما را میبردند. هر وقت هم میخواستند سلاح به ما نفروشند، راهی جز پذیرش آن داشتیم. در ابتدای جنگ تحمیلی هم در حقیقت همین طور شد. در همان دو سه ماه اول، مهمات استراتژیک به ما نرسید. در ابادای جنگ تحمیلی، هواپیمای اف ۱۴ و ناو داشتیم، اما موشکشان تمام شده بود. هیچوقت موشک سازی را غرب به ایران نداد. در صنایع پیشرفته و حتی خودروسازی هم غرب به ما اجازه پیشرفت نداد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: غربزدهها مثل دامادی بودند که از عروس غرب، سیلیهای محکمی خوردند و هر بار سرشکسته بازمی گشتند، اما عدهای این دکترین را همچنان میخواهند در کشور ما ادامه دهند. غرب، سراب خیالی است که به نوکرهایی مثل قاجار و پهلوی اجازه پیشرفت نداد، انتظار داریم که به ملتی که روی پای خود برخاسته، کمک کند؟ این داستان را باید بسیجیان و انقلابیها پایان بدهند. این که ما میگوییم بازی گردانی جناحی براساس دوقطبی اصولگرا و اصلاح طلب، در مساله اقتصاد و پیشرفت، پایان پیدا کرده است، منظور ما دشمنی با این آقایان و جناحهای سیاسی نیست. برخی از مدیران دو جناح، زحمت هم کشیده اند و فداکاری هم کرده اند، اما الان در یک شرایطی هستیم که نیاز به یک قیام علمی، فرهنگی و فناوری داریم. نیاز به یک قیام اقتصادی داریم تا بتوانیم بیانیه گام دوم را پیاده سازی و عملیاتی کنیم. با تحول و همبستگی و تغییر در روشها و گفتمانهای مدیریتی گذشته، میتوانیم در برابر این تحریم اقتصادی سینه سپر کنیم و فشارهای پیرامونی را خنثی کنیم.
رضایی افزود: بسیج، مخصوصا بسیج اساتید، یکی از آن نهادهای بسیار موثری است که امروز مورد خطاب بیانیه گام دوم انقلاب است. ما در دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال آماده شدن برای تدوین سیاستهای گام دوم انقلاب هستیم. چه کسی بهتر از استادان بسیجی که با ما همکاری کنند و نظر بدهند و نظر صاحبنظران را جمع آوری کنند. ما یک سامانه جمع سپاری با عنوان نجم در مرکز مطالعات و بررسیهای راهبردی دبیرخانه مجمع ایجاد کرده ایم که میتواند با سامانه نظم همکاری کند، تا ما نظرات شما را در اولین برنامه توسعه پس از صدور بیانیه گام دوم، مدنظر داشته باشیم. خودتان را برای یک قیام فرهنگی و اقتصادی آماده کنید تا به ندای رهبر انقلاب لبیک بگوییم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: الان صفوف جناحی نمیتواند برای کشور کاری انجام دهد. تشکیل صفوف به هم فشرده انقلابی یک ضرورت است تا تحولات مثبتی را برای مردم و کشور در آغاز گام دوم انقلاب صورت دهیم.
در ابتدای این مراسم، مجتبی زارعی، با تقدیر از مواضع انقلابی دکتر محسن رضایی گفت: این جلسه یک نقطه اشتراک دارد، زیرا در سابقه جنابعالی در جایگاه فرماندهی کل سپاه (۱۳۶۰ - ۱۳۷۶) و نیز نقشی که در دبیرخانه مجمع تشخیص برعهده دارید، به ایران با اقتدار میاندیشید و همواره از هویت ملی و تمامیت ارضی ایران دفاع کرده اید و بسیج اساتید هم این مسیر را طی میکند. ما هم مانند شما منتقد جریانی هستیم که به استحاله در غرب و حداکثر مدرنیزاسیون فکر میکند و به دنبال جریان اجتهادی، فقاهت حکیمانه و پیشرفت اجتماعی و سیاسی هستیم.
در پایان این مراسم، تفاهم نامه همکاری میان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام و سازمان بسیج اساتید به امضای رضایی و زارعی رسید و از سامانه نظم (نظام ظرفیتهای ملی) رونمایی شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *