وزارت آموزش و پرورش تقلب در «شاد» را بررسی کند
به گفته معاون اجتماعی پلیس فتا، در صورت صحت فعالیت کانالهای تقلب در شبکه شاد، وزارت آموزش و پرورش باید برای بررسی دقیقتر به پلیس فتا اطلاع دهد.
خبرگزاری میزان -
- همه گیری ویروس کرونا، مدارس و دانشگاهها را تعطیل کرد، اما با طولانی مدت شدن مدیریت این بیماری، آموزش نباید تعطیل میماند، به همین دلیل وزارت آموزش و پرورش با راه اندازی شبکه «شاد»، آموزش را به فضای مجازی کشاند.
به این صورت که معلمان و دانش آموزان از طریق عضویت در این شبکه اجتماعی ایرانی، میتوانند آموزش خود را در هر مقطع تحصیلی ادامه دهند.
اما آموزش از طریق فضای مجازی، باعث ایجاد مضرراتی علی الخصوص در فصل امتحانات شد.
چندی پیش، عدهای از معلمان ادعا کردند که برخی دانش آموزان آنها در هیچ کلاسی شرکت نداشته و در زمان امتحانات تنها در ۱۵ دقیقه سختترین سوالات را نیز پاسخ داده اند.
این مسئله باعث شد معلمان از دانش آموزان خود بپرسند جواب سوالات را از کجا به دست میآوردند و این پیگیریها باعث لو رفتن برخی کانالهای تقلب شد.
به گفته این معلمان، این دانش آموزان ادعا کرده اند که جوابهای سوالات امتحانی را از یک کانال در شبکه اجتماعی شاد دریافت کرده اند.
بررسی معلمان نشان داد در این کانال ها که هدایت کننده آنها مشخص نیست، تمام جوابهای سوالات امتحانی از کلاس اول ابتدایی تا دوازدهم دبیرستان موجود است و دانش آموزان به راحتی میتوانند با مطرح کردن سوال در این کانال، جواب خود را دریافت کنند.
از همین رو از پلیس فتا پرسیدیم آیا فعالیتهای مجرمانه در شبکه «شاد» توسط این پلیس بررسی میشود؟
سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا در گفتوگو با میزان گفت: این شبکه اجتماعی، به وزارت آموزش و پرورش تعلق دارد و برای آموزش آنلاین دانش آموزان طراحی شده است.
وی افزود: این شبکه اجتماعی نیز همانند سایر اپلیکیشنها در رصد پلیس فتا قرار دارد تا از هرگونه سواستفاده و وقوع جرم جلوگیری شود.
این مقام انتظامی درباره کانالهایی که برای تقلب ایجاد شده اند، اظهار کرد: از آنجایی که این شبکه در اختیار وزارت آموزش و پرورش است، این نهاد باید این چنین مسائل را با پلیس فتا مطرح کند.
معاون اجتماعی پلیس فتا گفت: اگر این وزارت خانه از پلیس درخواست کند، بررسی بیشتری بر روی این مسائل انجام میشود و قطعا با متخلفان برخورد قانونی صورت میگیرد.
سرهنگ پاشایی گفت: تاکنون صحت وجود این کانالهای تقلب اعلام نشده و در صورت لزوم وزارت آموزش و پرورش باید در خواست رسیدگی به پلیس فتا ارائه کند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *