طرز تهیه سالاد «اسفناج و انار»

1:50 - 28 آذر 1399
کد خبر: ۶۸۴۴۵۲
سالاد اسفناج و انار جز سالاد‌های زمستانی است. تا زمانی که اسفناج تازه موجود است حتما آن را امتحان کنید.
_ ایران کوک نوشت: در به یاد ماندنی‌ترین شب پاییزی سال، میز شام خود را با سالاد اسفناج و انار رنگین تکمیل کنید. این سالاد آنچنان طعم فوق العاده‌ای را به شما پیشنهاد می‌کند که شاید بخواهید هر شبتان را به شب یلدا تبدیل کنید. 
 
سالاد اسفناج و انار به سادگی تهیه میشود و در آن از مواد سالم و مقوی مثل انار، بیبی اسفناج (برگ‌های اسفناج کوچک) و گردو استفاده میشود. سس سالاد هم مخلوطی از روغن زیتون، سرکه و رب انار است که هم طعمی عالی دارد و هم کم چرب و رژیمی است. همان طور که میدانید روغن زیتون از سالم‌ترین انواع روغن است و خواص زیادی دارد از جمله این که از ابتلا به بیماری‌های قلبی جلوگیری میکند. برای آشنایی با انواع روغن خوراکی، خواص و کاربرد آن‌ها در آشپزی صفحه مربوط را مطالعه کنید.

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار:

برای تهیه سس مخلوط سرکه و روغن زیتون را با رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید.
 
در ادامه برای تهیه سالاد، انار را دانه کنید. پرتقال را نیز فیله کنید و به قطعات کوچکتر برش بزنید.
 
گردو را درشت خرد کنید. سپس تمام مواد سالاد را داخل کاسه بزرگی بریزید و سس را اضافه و مخلوط کنید.
 
سالاد پاییزی رنگارنگ شما آماده است. نوش جان!

نکته

میتوانید در سالاد اسفناج و انار علاوه بر اسفناج از سبزیجات دلخواه دیگر مثل کلم، کاهو یا کلم بوکلی هم استفاده کنید.

مواد لازم برای سالاد اسفناج و انار

انار ۱ عدد
بیبی اسفناج ۲۰۰ گرم
پرتقال ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
مخلوط سرکه و روغن زیتون
گردو ۳۰ گرم
 
لازم به ذکر است این مقدار مواد مناسب برای یک نفر می‌باشد. 

برچسب ها: سبزیجات سالاد

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *