طرز تهیه سالاد کلم «کیل»

5:50 - 27 آذر 1399
کد خبر: ۶۸۴۴۴۲
کلم «کیل» یا کلم «کالی» سرشار از خواص و مفید برای بدن است. البته این کلم  سبزی ایرانی نیست، ولی به تازگی در ایران هم پیدا می‌شود.
_ روزنامه همشهری به نقل از ایتینگول نوشت: هر نوع کلم کیلی را در این سالاد می‌توانید استفاده کنید فقط بخاطر داشته باشید ساقه‌های کلفت آن‌ها را قبل از استفاده جدا کنید.

مواد لازم:

کلم کیل: حدود ۱۰۰ گرم
 
پنیر رنده شده پارمسان: نصف پیمانه
 
روغن زیتون: یک سوم پیمانه
 
آب لیمو: یک چهارم پیمانه
 
سیر بزرگ: سه حبه، له شود
 
سس سویا: یک قاشق غذاخوری
 
فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
 
نمک:‌یک چهارم قاشق چای‌خوری
 

روش تهیه:

زمان آماده سازی:‌۳
 
زمان تهیه:‌۳۰ دقیقه
 
برگ‌ها را از شاخه جدا کنید. آن‌ها را شسته و خشک کنید.
 
برگ‌ها را به تکه‌های کوچکتر تقسیم کرده و درون کاسه بزرگی بریزید.
 
پارمسان، روغن، آب لیمو، سیر، سس سویا، نمک و فلفل را به کاسه اضافه کنید و با دستان تمیز خوب آن‌ها را ماساژ دهید و خرد کنید. تا زمانی که حجم سالاد به نصف نرسیده آن‌ها را با دست ماساژ دهید.
 
سالاد را امتحان کنید و در صورت لزوم چاشنی آن را با پنیر پارمسان، آب لیمو، سیر، سس سویا و فلفل بیشتر تنظیم کنید.
 
افرادی که بیماری سلیاک دارند و یا به گلوتن حساسیت دارند باید از سس‌هایی استفاده کنند که فاقد گلوتن هستند چرا که سویا سس‌ها ممکن است دارای شیرین کننده و یا طعم دهنده‌های حاوی گلوتن باشند.


برچسب ها: سبزیجات سالاد

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *