ضرورت کددار شدن کتابهای درسی
پاسخ رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، در خصوص اینکه کتابهای درسی رمزینه دار شدهاند.
- حسن ملکی رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، در خصوص رمزینه دار شدن کتابهای درسی اظهار کرد: کد یک نماد گرافیکی است که تولیدکنندگان و ارائهدهندگان خدمات و کالاها بر روی محصول خود درج مینمایند تا مشتری (کاربر) با استفاده از گوشیهای همراه در کمترین زمان و بدون نیاز به داشتن دانش فنی خاص بتواند به محتوای مورد نیاز در خصوص آن کالا یا خدمات دست یابد.
ملکی توضیح داد: QR Code روشی است برای کدگذاری مطالب مختلفی مانند نام، ایمیل، آدرس سایت، کد محصول، توضیحات و... که حاصل آن یک تصویر است. این تصویر با استفاده از اکثر گوشیهای دوربیندار قابل فهم است.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی تاکید کرد: QR Code بر روی کتابهای درسی یا صفحات آن دانشآموزان را مستقیم وارد شبکه ملی رشد و محتوای مکمل کتاب شامل فیلم و ... میکند که مطالب مکمل فهم مطالب کتاب را آسان میکند.
وی بیان کرد: در حال حاضر برای حدود ۲۰۰ کتاب ابتدایی و متوسطه نظری و تعداد ۲۴۴ کتاب دوره متوسطه فنی و حرفهای و کاردانش این کار انجام شده است و به ضمیمه برنامه درسی ویژه شرایط کووید ۱۹ برای تمام استانها و مدارس ارسال شده است میتوانند در اختیار دانشآموزان قرار دهند یا دانشآموزان از مدارس خود بگیرند و استفاده نمایند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *