طرح شهید قاسم سلیمانی برای مردم رایگان است

12:20 - 19 آذر 1399
کد خبر: ۶۸۲۰۷۲
رییس قرارگاه پشتیبانی طرح آموزش، بیماریابی و جداسازی مدیریت کرونا گفت: تمام تجهیزات و لوازم حفاظت فردی برای افرادی که قرار است در این طرح حضور داشته باشند انجام شده. مردم عزیز برای این طرح هزینه‌ای پرداخت نخواهند کرد و پیگیری‌ها از سوی وزارت بهداشت انجام شده و تیم‌های ما از بسیج جامعه پزشکی، وزارت بهداشت و... خواهد بود.

- پیر حسین کولیوند در نشست خبری طرح شهید حاج قاسم سلیمانی که صبح امروز به صورت ویدیو کنفرانس انجام شد اظهار کرد: قرارگاه پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی در قالب بیماریابی، جداسازی و آموزش هموطنان برای کاهش بیماران مبتلا به کووید١٩ آغاز شده که پشتیبانی این طرح به عهده سازمان اورژانس کشور است.

وی با بیان اینکه این طرح با همت بسیاری از دستگاه‌ها انجام می‌شود گفت: بر اساس هدف‌گذاری که طبق سند طرح نوشته شده پیش می‌رویم و ان شاءالله به آن اهداف می‌رسیم.

وی افزود: برای این کار، گروه‌های مختلفی تشکیل شده و پایگاه‌هایی برای بیماریابی مشخص شده است. چون نیاز است که افراد جداسازی شوند، افرادی که خودشان در خانه امکان جداسازی دارند را پیگیری و پایش میکنیم، اما افرادی که این امکان را نداشته باشند در هتل ها، مهمانسرا‌ها و .. جداسازی می‌کنیم.

کولیوند گفت: هیچ دستگاهی از کمک دریغ نکرده و همکاری جدی و صمیمی بین دستگاه‌ها وجود دارد.

وی اظهار کرد: رییس جمعیت هلال احمر تمام ظرفیت‌های خود را و حتی سالن‌هایی که می‌توان در فاز آخر از آن‌ها استفاده کرد را در اختیار گذاشت. وزارت میراث و گردشگری نیز غالب هتل‌ها و مهمانسرا‌ها را در اختیار ما گذاشتند و ظرفیت هتل‌های خصوصی که داوطلب بودند هم به ما اعلام کردند.

رییس بنیاد مستضعفان هم اعلام کردند که بنیاد تمام امکاناتی که می‌تواند را در اختیار ما میگذارد. وزارت ورزش هم تمام آنچه را که داشت در اختیار ما گذاشت، بطوریکه سالن‌های ورزشی تمام شهرستان‌ها را در اختیار ما قرار دادند البته فاز اول ما استفاده از هتل‌ها و مهمانسرا‌ها است.

رییس طرح حاج قاسم سلیمانی افزود: سازمان اوقاف نیز ظرفیت خوبی از زائر سرا‌ها و شبستان‌ها را به ما معرفی کردند که خوشبختانه از آن هم بهره می‌بریم، ستاد کل نیرو‌های مسلح نیز تمام قد پای کار هستند و از نظر تخت‌های بستری هم که می‌تواند استفاده شود به ما کمک خواهد شد.

کولیوند اظهار کرد: اسم این مراکز را مراکز مراقبتی سلامت گذاشتیم و علاوه بر اسکان و خدمات روتین، خدمات سلامت مثل بررسی وضعیت بیماری و.. نیز انجام می‌شود. متخصصان مدیریت بیماری‌های واگیر بررسی پیشرفت بیماری‌ها را انجام می‌دهند و اگر در حین جداسازی نیاز به خدمات بیمارستانی باشد حتما افراد را به بیمارستان‌ها منتقل می‌کنیم.

وی افزود: از تجربیات خود در حج هم استفاده کردیم و می‌توانیم از این ظرفیت نیز استفاده کنیم.

رییس قرارگاه پشتیبانی طرح آموزش، بیماریابی و جداسازی مدیریت کرونا اظهار کرد: تا به امروز بالغ بر ١٢٠ هزار تخت را به عنوان ظرفیت اعلام کردیم و اولویت اول ما هتل‌ها و مهمانسرا‌های دولتی، قدم بعدی هتل‌ها و مهمانسرا‌های بخش میراث، اولویت بعدی هتل‌ها و مراکز خصوصی، سپس مهمانسرا‌های اوقاف و پس از آن سایر موارد است.

کولیوند اظهار کرد: تمام تجهیزات و لوازم حفاظت فردی برای افرادی که قرار است در این طرح حضور داشته باشند انجام شده. مردم عزیز برای این طرح هزینه‌ای پرداخت نخواهند کرد و پیگیری‌ها از سوی وزارت بهداشت انجام شده و تیم‌های ما از بسیج جامعه پزشکی، وزارت بهداشت و... خواهد بود.

وی افزود: افرادی که امکان جداسازی خود از دیگران را ندارند به این مراکز منتقل می‌شوند و مورد پذیرش قرار می‌گیرند، اما افرادی هم که در خانه خود را قرنطینه کردند شامل خدمات پیگیری ما می‌شوند.

رییس قرارگاه پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی در ادامه اظهار کرد: تمام مراکز بهداشت و درمانی که در سراسر کشور هستند همچنین خانه‌های بهداشت، مراکز جامع سلامت، پایگاه‌های بسیج و درمانگاه‌های مساجد در این طرح به عنوان مراکز مراقبتی سلامت در نظر گرفته شده‌اند و مردم می‌توانند به این مراکز مراجعه کنند. جمع آوری و هماهنگ کردن این مراکز با همکاری معاونت بهداشت، بسیج و هلال احمر انجام شده است.

وی افزود: اگر فردی نتوانست به هیچکدام از این مراکز دسترسی پیدا کند می‌تواند با سامانه ۴۰۳۰ که متعلق به وزارت بهداشت است تماس بگیرد تا افراد او را راهنمایی کنند.

وی در خصوص اینکه هزینه نگهداری از هر بیمار برای دولت چقدر خواهد بود، گفت: هزینه‌ها متفاوت است، ممکن در یک شهر با شهری دیگر تفاوت داشته باشد و نمی‌توان به صورت کلی هزینه نگهداری از هر بیمار چه مبلغی می‌شود، البته در حال لیست هزینه و جمع بندی هستیم و به زودی حدودی از مبلغ نگهداری از هر بیمار در مراکز مراقبتی سلامت را اعلام می‌کنیم.

رییس قرارگاه پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی اظهار کرد: این طرح در تمام کشور و به ویژه در پایتخت آغاز شده است و مردم اگر به مراکزی که اعلام کردیم مراجعه کنند پذیرش می‌شوند. البته ذکر این نکته ضروری است که مراکز مراقبتی سلامت بیمارستان نیست و قرار نیست کار درمانی در آنجا انجام شود یعنی کسی که در منزل خودش امکان جداسازی نداشته را به این مکان‌ها مراجعه می‌کنند و از سایر افراد سالم جدا می‌شود.

وی در پاسخ سوالی در خصوص اینکه در این طرح هر چند نفر جداسازی و قرنطینه خواهند شد؟ اظهار کرد: در هتل‌ها بر اساس ظرفیت‌ها و شرایطی که افراد مراجعه می‌کنند، اتاق‌های یک تخته، دو تخته و سه تخته در نظر گرفته شده است. امکانات هتلینگ هم مناسب و خوب است، افرادی که امکان جداسازی ندارند وقتی به این مراکز تشریف می‌آورند طبیعتا شرایط بهتری برای مراقبت خواهند داشت.

کولیوند در پاسخ به سوالی دیگر در خصوص امکان حضور همراه در کنار افرادی که جداسازی می‌شوند؟ گفت: افرادی که در این مراکز جداسازی شوند بیمار نیستند، مبتلا به ویروس هستند پس نیازی به همراه نخواهند داشت.

وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص استفاده از ظرفیت مساجد نیز گفت: برای اقامت‌ها فعلا نیازی به استفاده از ظرفیت مساجد وجود ندارد چرا که حالا تخت‌های زیادی را در اختیار داریم، یعنی فکر می‌کنم سالن‌های ورزشی را هم استفاده نکنیم. اولویت ما در هتل‌ها و.. است. اگر زمانی این‌ها پر شوند و ظرفیتی کم بیاوریم از مساجد هم استفاده خواهیم کرد. پیش بینی ما به نحوی است که ظرفیت فعلی هم اضافه‌تر در نظر گرفته شده است.


برچسب ها: کرونا اورژانس

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *