ضرورت توجه سازندگان شهرهای جدید به پیشگیری از وقوع جرم
خبرگزاری میزان: معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با بیان اینکه سازندگان شهرهای جدید در ابتدا باید به موضوع پیشگیری از وقوع جرم در این شهرها توجه کنند، گفت: نباید انتظار این باشد که قوه قضائیه به جای دستگاههای متولی از جمله آموزش و پرورش در این شهرها ورود کرده و اقدامات عملیاتی پیشگیرانه انجام دهد.
خبرگزاری میزان -
«محمدباقر الفت» در گفتوگو با خبرنگار حقوقی و قضایی میزان با اشاره به افزایش آسیبهای اجتماعی در شهرهای جدید، اظهارکرد: پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی در این شهرها به عهده سازمان مسکن، نیروی انتظامی و شهرداریهاست.
وی با بیان اینکه سازندگان شهرهای جدید باید قبل از ساخت و یا اسکان جمعیت در این شهرها به موضوع پیشگیری توجه کنند، گفت: باید در این زمینه برنامه ریزی صورت گیرد تا بتوان بر اساس این برنامه ریزی، آسیب های اجتماعی در شهرهای جدید را کاهش داد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تصریح کرد: قوه قضائیه وظیفه پیشگیری در شهرهای جدید را به صورت عملی در دستور کار ندارد و در این خصوص تنها میتواند محوریت و مرجعیت در تولید فکر و برنامه باشد و هماهنگی برای ایجاد برنامههای پیشگیرانه را با باید دستگاههای متولی انجام دهند.
الفت گفت: نباید انتظار این باشد که قوه قضائیه به جای دستگاههای متولی از جمله آموزش و پرورش در این شهرها ورود کند و کارهای عملیاتی در خصوص اقدامات پیشگیرانه انجام دهد.
وی با اشاره به ماده 211 قانون برنامه توسعه پنجم که مرجعیت برنامههای پیشگرانه را به عهده قوه قضاییه گذاشته است، افزود: در خصوص آموزشهای همگانی ما تلاش داریم که وظیفه خود را به بهترین شکل انجام دهیم؛ اما اقدامات عملیاتی در وظیفه ما نیست. مثلا در خصوص روشنایی معابر در شهرها که یکی از راهکارهای کاهش آسیب های اجتماعی است، ادارات برق و وزارت مسکن وظیفه دارند که البته در این خصوص جلساتی برگزار کرده ایم و به طور قطع مصوبات آن را دنبال میکنیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *