کمالوندی: رژیم صهیونیستی در ترور شهید فخریزاده و حادثه نطنز نقش دارد
- بهروز کمالوندی ضمن تشریح حوزه فعالیت شهید محسن فخری زاده اظهار کرد: این شهید بزرگوار فوقلیسانس و دکترای فیزیک هستهای داشتند، اما کار اصلی ایشان در وزارت دفاع، متمرکز بر سازمان پژوهشها و نوآوریهای صنایع دفاع بود که در همه حوزهها متنوع است.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی در ادامه اظهارات خود به جوسازی رسانهای اشاره کرد و گفت: شیطنتی که رسانههای صهیونیستی و غربی داشتند، این است که پروندهای درست کنند و ایران را متهم کنند.
وی در این راستا تصریح کرد: آنها قصد دارند به ایران تهمت بزنند که به دنبال سلاح هستهای است و در این خصوص مرتبا ایشان را مطرح میکردند.
کمالوندی ادامه داد: اگر یادتان باشد، زمانی که نتانیاهو نمایش اسناد را ارائه کرد، از ایشان نام برد در حالی که به هیچ وجه کشور درگیر مسائل نظامی هستهای نبوده و فتوای مقام معظم رهبری در این خصوص کاملاً واضح و مشخص است.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی افزود: دشمن تنها در حوزه هستهای به ما اتهام وارد نمیکند و یقینا آنها راه به جایی در این زمینه نمیبرند.
وی بیان کرد: ردپای آنها در حوادث مختلف کاملا دیده میشود و میتوان گفت در حادثه نطنز نیز عواملشان با اتفاق اخیر یکی است و به نظر میرسد رژیم صهیونیستی در این قضایا نقش دارد.
کمالوندی به تلاش اسرائیل برای متوقف کردن پیشرفتهای هستهای ایران اشاره کرد و گفت: آنچه که به نقاط قوت ما مربوط میشود، امروز هدف دشمن است.
وی افزود: یکی از اهداف آنها این است که ما را از این مسیر مایوس کنند. این مسیر سخت و ناهمواری است، ولی با عزم و اراده و با اتکا به حول و قوه الهی ما انشاالله به نتیجه خواهیم رسید.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی، تاکید کرد: بطور قطع در فضای صنعتی باید کارمان را مضاعف کنیم و در حوزههای امنیتی هم حتما باید پاسخ قاطعی به این اقدامات داده شود.
کمالوندی درباره دسترسی بازرسان آژانس به مجتمعهای مورد نظر سازمان انرژی اتمی نیز اظهار کرد: اینها را نباید خیلی به هم مرتبط کرد؛ در صورتی که ممکن است در بعضی موضوعات بیارتباط نباشد، ولی در مورد خاص اینها مسائلی نیست که یک سازمان بخواهد رأساً تصمیم بگیرد یا تحلیل داشته باشد.
وی گفت: ما در ارتباط با بحت دسترسیها این مراقبت را داریم که در حدود تعریف شده و متعارف خودش باشد، البته غیر از بحثهای پادمانی و پروتکلی، دو، سه مورد برجامی هم داریم که اینها در حوزههای حساس نیستند؛ به طور مثال در حوزه معادن است.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: اگر قرار است دسترسیها دست بخورد حتماً باید در سطوح بالا درباره آنها تصمیمگیری شود و سازمان انرژی اتمی هم مجری تصمیمات مقامات ارشد کشور خواهد بود.