«مسقطی انار» +طرز تهیه
_ بیتوته نوشت: نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمهای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود.
مقدار شکر به ترشی یا شیرینی آب انار میتواند با توجه به ذائقه شما کمتر یا بیشتر شود. شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود. در نهایت کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
مسقطی را داخل قالب بزرگی که از قبل چرب کرده اید یا ظرفهای سرو تک نفره ریخته و حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود. هنگام سرو روی مسقطی یا کنار آن را با دانههای انار تزیین کنید.
مواد لازم برای مسقطی انار:
شکر: ۴۰۰ گرم
گلاب: ۱۰۰ میلی لیتر
آب انار: ۴ لیوان
کره: ۴۰ گرم
دانه انار: به مقدار لازم