مهدیان: «بادیگارد» روایتی از انتخاب درست یک شهید مدافع حرم است
افروز مهدیان در گفتگو با پیرامون مضمون کتاب «بادیگارد» گفت: کتاب «بادیگارد» به زندگی و خاطرات شهید «عبدالله باقری» میپردازد. وی از اعضای تیم حفاظت و از نیروهای سپاه انصارالمهدی بود که در شب تاسوعای سال ۹۴ در حومه شهر حلب به شهادت رسید.
وی در همین راستا ادامه داد : کتاب «بادیگارد» از مجموعه کتاب های مدافعان حرم به زندگی شهید عبدالله باقری محافظ رئیس جمهور سابق میپردازد که توسط انتشارات روایت فتح منتشر شده است.
مهدیان پیرامون شخصیت شهید عبدالله باقری ابراز کرد: شهید عبدالله باقری اولین شهید مدافع حرمی بود که شهادتش رسانه ای شد و تشییع جنازه باشکوهی برایش گرفته شد، پیش از این بیشتر مدافعان حرم بسیار غریبانه و محدود خبر شهادتشان رسانهای میشد جالب اینجا بود که پیش از اینکه خبر شهادت وی به خانواده اش برسد این خبر توسط رسانه ها اعلام شد.
وی به علت نوشتن کتاب «بادیگارد» اشاره و افزود: من پیش از این شهید عبدالله باقری را تنها در رسانهها هنگامی که به عنوان یک بادیگارد رئیس جمهور را همراهی میکرد دیده بودم، قامت رشیدش باعث شده بود بیشتر از سایر افراد در نگاه مخاطب قرار بگیرد، هنگامی که خبر شهادتش را شنیدم نوشتن در مورد وی برایم جذاب شد لذا پیشنهاد نوشتن کتابی پیرامون شهید عبدالله باقری را دادم، اگر چه قرار بود فرد دیگری پیرامون این شهید کتاب بنویسد اما او منصرف شد و سوژه نوشتن کتاب در مورد شهید عبدالله باقری به من واگذار شد، در اینجا من احساس کردم شهید مرا برای انجام نگارش کتاب انتخاب کرده است.
نویسنده کتاب «تفحص» در مورد نوشتن کتاب «بادیگارد» ابراز کرد: برای نگارش کتاب «بادیگارد» و جمعآوری اطلاعات و مطالب حدود ۵ ماه وقت گذاشتم و مصاحبههای بسیاری را جمع آوری کردم، به دست آوردن اطلاعات پیرامون این شهید کمی سخت بود زیرا وی جزو مدافعان حرم و نیروهای افراد عضو سپاه انصارالمهدی بود چون بحث کمی امنیتی بود شرایط برایم سخت و دشوار شد.
مهدیان به حاشیه سازی های موجود پیرامون شهید عبدالله باقری اشاره و ابراز کرد: از آنجا که شهید عبدالله باقری مدت زمانی به عنوان بادیگارد رئیس جمهور سابق فعالیت داشت او نیز تحت الشعاع بحث های سیاسی قرار گرفته بود با این حال کسب اطلاعات در مورد وی و بررسی پیرامون شخصیت این شهید بزرگوار برای من و قطعاً بسیاری از مخاطبان جذاب تر شده بود.
***شهید عبدالله باقری با فردی با شخصیت کاریزماتیک
وی به شخصیت شهید عبدالله باقری اشاره و ابراز کرد: شهید عبدالله باقری یک شخصیت کاملاً کاریزماتیک از نگاه نویسندگی بود، کندوکاو و بررسی در شخصیت و زندگی او نشان می داد او فردی با شخصیت بسیار جذاب و دوستداشتنی نزد خانوادهاش بود.
نویسنده «سهگانه های تفحص» بیان کرد: شخصیت لطیف و در عین حال جدی شهید عبدالله باقری از او کاراکتری جذاب ساخته بود، به گفته بسیاری از اطرافیانش برعکس جدیتهایی که در برخی مواقع به کار می برد دلی مهربان داشت، این محبت او در مورد حیوانات نیز صدق میکرد، هر وقت به سوی خانه می آمد با خود غذایی برای گربه های کوچه و یا پرندگان تهیه میکرد و به آنان می داد علاقه ای به گلکاری و رسیدگی به گیاهان داشت و بر اساس گفته های خانواده اش در بچگی نیز به عنوان یک شخصیت محافظ و حامی برای خانواده به شمار می رفت تا اینکه در نهایت پس از رشد تعالی روحی به عنوان محافظ حرم حضرت «زینب کبری(ع)» رسید.
مهدیان به بخش هایی از کتاب «بادیگارد» اشاره و ابراز کرد: شهید عبدالله باقری با شدت گرفتن درگیری های داعش با مدافعان حرم علاقه وافری داشت که به مدافعان حرم به پیوندد.
وی به شیوه نگارش کتاب «بادیگارد» اشاره و اظهار کرد: کتاب «بادیگارد» دارای ۵ فصل بوده و بسیار جذاب و خواندنی نوشته شده است. کتاب فراز و فرودهای بسیاری دارد و از زبان مادر، برادر، همسر و دوستان صمیمی نوشته شده است، تلاش کردم هیچ یک از بخشهای کتاب همپوشانی با دیگر بخش نداشته باشد تا برای مخاطب جذابیت داشته باشد.
***انتخابی در بزنگاه
وی به نامگذاری کتاب «بادیگارد» اشاره و بیان کرد: شخصیت محافظ گونه شهید عبدالله باقری که در کتاب آمده یک سیر صعودی در سبک زندگی و حرکت او به سوی تعالی را نشان می دهد، او ابتدا محافظ گونه وارد کارش شد و به عنوان بادیگارد به فعالیت پرداخت و بعد از آن محافظ حرم حضرت «زینب کبری(ع)» شد و حفاظت از کیان حرم «اهل بیت(ع)» را بر عهده گرفت، این سیر رشد او برایم بسیار جذاب بود لذا نام کتاب «بادیگارد» گذاشتم.
مهدیان پیام کتاب «بادیگارد» را مطرح و خاطرنشان کرد: پیام کتاب «بادیگارد» در حقیقت نشان میدهد یک نوجوان امروزی که با امکانات و تکنولوژی همچنین فضای مجازی و جذابیت های سرعت و رانندگی آشنا شده به راحتی از کنار آنها عبور میکند و از آنها دل می کند، او آدمی شبیه همه ما اما در یک بزنگاه انتخابی مهم انجام می دهد انتخابی که به شهادت او ختم می شود، بزنگاه زندگیاش تعالی را پیش پایش گذاشت این رمز او را نسبت به بسیاری از افراد دیگر متمایز کرد در غیر این صورت او فردی مثل همه ما بود.