طرز تهیه دسر «پودینگ انار»
_ نمناک نوشت: برای درست کردن این دسر خوشمزه و ساده ابتدا شکر، وانیل و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و آب انار را به تدریج اضافه کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
مواد را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا دانههای شکر حل شده و مواد غلیظ شود، زمانی که مواد به غلظت فرنی رسید آن را از روی حرارت بردارید.
به خاطر داشته باشید از ابتدا تا انتهای کار باید مدام مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.
حالا لایهای از دانههای انار را داخل لیوانهای بلوری پایه بلند بریزید و پودینگ را روی انارها ریخته و روی آن را با لایهای از انار تزیین کنید.
میتوانید پودینگ را در هر ظرف دیگری که تمایل داشتید بریزید و روی آن را با پودر نارگیل و دانهها انار تزیین نمایید.
پودینگ را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
مواد لازم برای پودینگ انار
آب انار:۲ پیمانه
دانه انار:مقداری، دانه انار بستگی به ذائقه شما دارد
نشاسته ذرت:۵۰ گرم
شکر:۵۰ گرم
وانیل:۱/۸ ق م
نکات تکمیلی در مورد پودینگ انار
پودینگ انار جزو دسرهای مدرن میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰ دقیقه میباشد.
پودینگ انار را میتوانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.