طرز تهیه «راویولی»
_ کتاب کاله نوشت: راویولی را سلطان پاستاها مینامند و یکی از محبوبترین، اصیلترین و قدیمیترین انواع پاستاها در سراسر دنیا است. زادگاه اصلی راویولی شهر جنوا در مرکز ایتالیا است و سر آشپزهای این منطقه با استفاده از ترکیب دقیق طعمها و ادویهها برای آفرینش غذاهای خوش آب و رنگ مشهورند.
راویولی در زبان ایتالیایی به معنای بالشت است که به دلیل شکل ظاهری بالشت مانند، این نام را برای این پاستا انتخاب کردهاند. موادی که راویولی را تشکیل میدهند مانند پاستا است و عبارت است از آرد سمولینا، تخم مرغ و سبزیجات معطر که داخل آن را با مواد مختلف مانند پنیر پارمسان، سبزیجات تازه و گوشت گوساله پر میکنند.
مواد لازم برای تهیه راویولی
زرده تخم مرغ۳ عدد
سفیده تخم مرغ۱ عدد
شیر۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
روغن آب شده یا روغن زیتون۲ قاشق سوپخوری
آردیک تا یک و نیم پیمانه
سس سفید یا سس گوجه فرنگیدو پیمانه
نمکیک قاشق چاییخوری
طرز تهیه راویولی
مرحله اول
تخم مرغ، شیر و نمک را با هم ترکیب کنید و آرد را کمکم به آن اضافه کنید و در حین اضافه کردن آن را هم بزنید. باید آنقدر آنها را با هم بزنید تا مایه به صورت خمیر در آید و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشایند و به آن دو ساعت فرصت دهید تا خمیر کمی ور آید. سپس راویولی خود را آماده میکنید.
مرحله دوم
تمام مواد را با هم مخلوط کنید و آنها را با هم ورز دهید و با مایه به دست آمده کوفتههای ریز درست کنید. میتوانید کوفتهها را کمی در روغن تفت دهید تا طعم بهتری داشته باشد، اما خام آن نیز قابل استفاده است.
مرحله سوم
روی یک سطح مناسب کمی آرد بریزید و تکهای از خمیر را بردارید و به شکل مستطیلی روی آن باز کنید هر یک از کوفتهها را روی نصف یکی از آن خمیرها قرار دهید با نصف دیگر خمیر روی آن را بپوشانید و دو طرف خمیر را به هم بچسبانید طوری که گوشت کاملا بین آن قرار بگیرد.
مرحله چهارم
درون ظرفی کمی آب بریزید و به آن نمک اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب جوش آید. سپس خمیرها را درون آن بیندازید تا آب چند قل بزند و خمیر پخته شود. سپس آنها را از آب خارج کنید و درون آبکش بیندازید تا آب آنها گرفته شود.
مرحله پنجم
یک ظرف نسوز را انتخاب کنید و کمی سس سفید روی آن بریزید و روی سس سفید را راویولی قرار دهید. سپس روی آن کمی سس سفید و پنیر رنده شده بریزید. همین مرحله را تکرار کنید تا موادتان تمام شود. روی ظرف را کمی پنیر رنده شده بریزید و ظرفتان را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید. پس از آماده شدن ظرف را از فر خارج کنید و آن را سرو کنید.
میتوانید به جای آماده کردن خمیر از راویولی آماده استفاده کنید.