خواص شگفت انگیز تخمه «کدو تنبل»
تخمههای کدو تنبل بهترین منابع طبیعی منیزیم هستند که طعمی آجیلی و اندکی شیرین دارند.
خبرگزاری میزان -
_ همشهری آنلاین نوشت: شما میتوانید این تخمههای کرمرنگ را از درون کدو تنبل درآورید، از گوشت نارنجیرنگ اطرافشان جدایشان کنید، آنها را آبکشی کنید و با روشهای گوناگون از جمله جوشاندن یا تف دادن مغز به رنگ سبز زیتونی این تخمهها از درون پوستشان در آورید.
راه سادهتر این است که تخمههای مغز شده آماده را بخرید.
تخمههای کدو یکی از بهترین منابع طبیعی منیزیم هستند، مادهای معدنی که برای حفظ فشار خون ما در حد طبیعی مهم است. تخمه کدو همچنین منبع خوبی برای چند ماده معدنی دیگر، چربیهای اشباع نشده و فیبر است.
برای دریافت فیبر بیشتر میتواند تخمهها کدو تنبل را با پوستشان هم بخورید: اندکی روغن زیتون آغشته کنید، آنها را روی کاغذ شیرینیپزی بگذارید و برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه در فر بگذارید.
همچنین میتوانید مغز تخمه کدو مغز شده را اندکی تف دهید و به همراه سالاد، سوپ، نان و غلات بخورید.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *