تاثیرفلفل قرمزتنددر کاهش مرگ ومیر‌های قلبی

4:50 - 26 آبان 1399
کد خبر: ۶۷۴۶۱۲
طبق یافته‌های جدید افرادی که مرتباً فلفل تند می‌خورند در قیاس با آن‌هایی که به‌ندرت فلفل تند می‌خورند یا اصلاً نمی‌خورند ۲۶ درصد کمتر دچار مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی و ۲۳ درصد کمتر دچار مرگ بر اثر سرطان می‌شوند.

برچسب ها: سرطان فلفل قرمز

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *