مصرف چه خوراکیهایی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود؟
وی ضمن اشاره به اینکه برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف گوشتهای پرچرب توصیه نمیشود چرا که چربیهای حیوانی میتوانند پروسه التهابی و اکسیدانی را در بدن تشدید کنند، ادامه داد: افراد برای تقویت سیستم ایمنی خود پس از گوشتهای کم چرب به ویژه ماهی میتوانند ازسفیده تخم مرغ که منبع غنی از پروتئین است، استفاده کنند و بهتر است همه افراد روزانه ۲ واحد سفیده تخم مرغ مصرف نمایند.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه لبنیات کم چرب هم تامین کننده پروتئین است، متذکرشد: لبنیات هم باید به صورت کم چرب مورد استفاده قرار بگیرند، چرا که چربی لبنیات تشدید کننده پروسه التهابی است، همچنین حبوبات، سویا و مغزیجات هم منابع غنی از پروتئینهای گیاهی محسوب میشوند و مصرف آنها برای تقویت سیستم ایمنی ضروری است.
وی با اشاره به اینکه بعد از پروتئینها مصرف یکسری از اسیدهای چرب غیر اشباع نظیر امگا۳ که خاصیت ضدالتهابی دارد و سیستم ایمنی را تقویت میکند، توصیه میشود، بیان کرد: امگا ۳ در انواع ماهی خصوصاً ماهیهای چرب همانند سالمون یا ساردین، مغزهایی همچون گردو و بادام، روغن کانولا، تخم کتان، تخمه کدو، کنجد و آووکادو یافت میشود و به افرادی که این گروههای غذایی را به خوبی استفاده نمیکنند و احتمالاً مقادیر امگا ۳ کافی به بدنشان نمیرسد، توصیه میشود حتماً تحت نظر پزشک از مکمل امگا ۳ استفاده کنند.
ویتامینها و سیستم ایمنی بدن
صافی با بیان اینکه مصرف یکسری از ویتامینها برای عملکرد سیستم ایمنی بدن ضروری است، افزود: ویتامین D مهمترین این ویتامینها است و بسیاری از مطالعات نشان داده است که افرادی که کمبود ویتامین D دارند به شدت در معرض ابتلا به ویروس کرونا هستند و احتمال دارد به فرم شدیدتر این بیماری گرفتار شوند و نیاز به ICU پیدا کنند و متاسفانه مرگ و میر هم در این افراد بیشتر است.