کنسرو ماهی ارزان می شود؟
- ایسنا نوشت: عیسی گلشاهی در پاسخ به این سوال که چرا با وجود آغاز فصل صید قیمت کنسرو ماهی برای مصرف کننده همچنان بالا است؟ اظهار کرد: هنوز ماهیهای صید شده وارد بازار و کارخانهها نشده است و پیش بینی میشود اواخر آبان ماه اولین تخلیه صید این فصل آغاز شود و با انتقال آنها به کارخانهها تقریبا یک ماه تا یک ماه و نیم آینده قیمت تمام شده کنسرو ماهی روند کاهشی داشته باشد.
وی ادامه داد: در حال حاضر ماهیهای استفاده شده در کنسروهایی که به بازار عرضه میشود از صید ابتدای سال یا وارداتی بوده و به زودی ماهیهای صید جدید وارد فرآیند کنسروسازی میشوند.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان شیلات ایران اضافه کرد: تغییر قیمت کنسرو الزاما با تغییر قیمت درج شده روی قوطی همراه نخواهد بود و این کاهش قیمت به صورت فروشهای ویژه و تخفیفهای مختلف انجام خواهد شد، زیرا با اتمام فصل صید دوباره با افزایش قیمت مواجه خواهیم شد و این امکان وجود ندارد که دائما و به صورت لحظهای قیمتها برای مراجعی از جمله سازمان حمایت اعلام شود.
وی با اشاره به اینکه در یک برههای قیمت کنسرو ماهی تن تا ۳۲ هزارتومان هم رسید و در حال حاضر متوسط قیمت آن در بازار برای مصرف کننده ۲۶ هزارتومان است، اظهار کرد: پیش بینی میشود قیمت کنسرو ماهی به ۲۳ تا ۲۴ هزارتومان برسد.
گلشاهی با اشاره به اینکه قیمت مصوب کنسرو ماهی سال گذشته ۱۹ هزار و ۵۰۰تومان بود و امسال به طور متوسط به ۲۴ هزارتومان خواهد رسید، افزود: باید توجه داشته باشیم که سایر هزینههای تولید هم امسال نسبت به سال گذشته افزایش داشته است و در همین یک ماهه قیمت روغن مورد استفاده در کنسرو ماهی که حدود ۱۸ درصد حجم قوطی را دربرمی گیرد با افزایش چشمگیری مواجه شده است.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان شیلات ایران در پایان از ورود کنسرو ماهی قزل آلا به صورت تولید تجاری به بازار خبر داد و گفت: اخیرا کنسرو ماهی قزل آلا به صورت گسترده وارد بازار شده است که از نظر قیمتی نسبت به کنسروهای دیگر به صرفهتر بوده و میتواند بخشی از نیاز بازار را تامین کند.