اهمیت ویتامین D در سلامت بدن
مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران در رابطه با نقش ویتامین D در حفاظت از بیماری کرونا گفت:قرار دادن ماهی در برنامه غذایی و تابش نور مستقیم آفتاب به بدن میتواند ویتامین D مورد نیاز بدن را تأمین کند.
خبرگزاری میزان -
_ مهر نوشت: احمدرضا درستی، با عنوان این مطلب که بین تغذیه و کرونا یک ارتباط دو طرفه وجود دارد، گفت: کسانی که تغذیه خوبی ندارند و دچار سوءتغذیه شده و ایمنی بدن آنها کاهش پیدا کرده است، بیشتر در معرض خطر ابتلاء به کرونا هستند.
مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: شستن دستها و صورت و نوشیدن آب کافی و تغذیه مناسب در دوران کرونا، به سلامت و ایمنی بدن ما کمک میکند.
وی تاکید کرد: افراد باید بین ۶ تا ۱۱ واحد (هر واحد ۳۰ گرم) در روز از گروه نان و غلات و مواد نشاستهای مصرف کنند.
درستی ادامه داد: خوردن سبزیها و میوههای زمستانی باعث میشود که ویتامین C مورد نیاز بدن تأمین شود.
وی با عنوان این مطلب که یکی از عوامل ایمنی در جریان کرونا، کمبود ویتامین D در بدن است، گفت: قرار دادن ماهی در برنامه غذایی و تابش نور مستقیم آفتاب به بدن میتواند ویتامین D مورد نیاز بدن را تأمین کند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *