گسترش فساد در کشورهای عربی و سیاست سازش با رژیم صهیونیستی
- سیاست سازش رژیمهای عربی منطقه با رژیم صهیونیستی و خیانتی که آنها به مسلمانان و جهان اسلام مرتکب شدند، اتفاقی نیست که برای حاکم عرب بدون تبعات باشد.
رژیمهای عربی منطقه تاکنون نیز با پیاده کردن فرهنگ غربی و بی بندوباری در کشورهای خود سعی کردند تا از آنها الگو برداری کنند.
اینگونه کشورها ظاهری اسلامی دارند، اما در باطن خود غرق در فسادهای گوناگون هستند.
اساس رژیمهای عربی به ویژه رژیمهای عربی حاشیه خلیج فارس بر فساد بنا شده و این فساد در زمینههای سیاسی، اقتصادی، اخلاقی و شخصی حکام و خاندان آنها دیده میشود.
رسوایی اخلاقی شیخ زائد آل نهیان نخستین حاکم امارات که در سال ۲۰۰۴ درگذشت و خاندان او، بر کسی پوشیده نیست.
پس از مرگ شیخ زائد، داراییها و اموال او بیش از ۴۲ میلیارد دلار محاسبه شد.
اما این دارایی کلان از کجا آمده بود؟
شیخ زائد، این ثروت را از تجارت در کارهایی مانند راه اندازی و اداره خانههای فساد در کشورهای گوناگون، خرید و فروش برده و دایر کردن بازارهایی تجارت و قاچاق انسان، حمایت از تروریسم و دست داشتن در فعالیتهای تروریستی، قاچاق اعضای بدن، قاچاق مواد مخدر، پولشویی، تجارت اسلحه و غارت و چپاول ثروتهای ملی از جمله گم شدن ۱۳ میلیارد دلار از بودجه حکومت وقت امارات به دست آورده بود.
اکنون نیز فرزندان و خاندان او بر همین محور حرکت میکنند و گوی سبقت را حتی از پدر خود ربودهاند و علاوه بر فساد اخلاقی و اقتصادی، خیانت را نیز به تصمیمات خود افزودهاند و ننگ آن را بر پیشانی امارات زدهاند.
اکنون نیز پس از برقراری ارتباط رسمی با رژیم صهیونیستی، اجرای طرح هایی را در قوانین این کشور آغاز کردهاند که نشان از شکل دادن به فساد درونی از طریق راههای قانونی و آزاد گذاشتن مسائلی است که گسترش فساد را سرعت میبخشد.
تصمیمی که حکام امارات گرفتهاند بی ارتباط با سازش با رژیم صهیونیستی نیست.
رژیم صهیونیستی که عاری از هر گونه اصول اخلاقی است اکنون با نفوذ خود در کشورهایی که تن به سازش دادهاند، قصد دارد فساد را در این کشورها نهادینه کند.
امارات بر اساس تغییراتی که از روز ۷ نوامبر اعلام کرد، در قوانین خانواده و قوانینی که به زندگی روزمره مردم مربوط میشود بازنگری کرده و قوانینی را که پیش از وضع شده بود، برداشته است.
این اقدامات به تایید شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان، حاکم امارات رسیده و در قوانین این کشور به اجرا درآمد.
این اقدامات شامل مواردی مانند به زوجهایی که ازدواج آنها رسما ثبت نشده اجازه داده میشود زندگی مشترک داشته باشند؛ مصرف مشروبات الکلی به طور کامل آزاد شده و فقط شرط سنی حداقل ۲۱ سال برای آن وجود دارد.
چنین اقداماتی در امارات، این کشور را به انحطاط اخلاقی بیشتری میکشاند.
آزادی مصرف مشروبات الکلی نیز باعث میشود تا مردم و به ویژه جوانان این کشور اسیر الکل شوند و تبعات آن نیز باعث خواهد شد تا سرگرم عیاشیهایی شوند که فرصت را برای حکام سرسپرده امارات برای به تاراج بردن سرمایه ملی این کشور فراهم کند و هر چه بیشتر به خوش خدمتیهای خود به اسرائیل و آمریکا بپردازند.
سرنوشتی که آل نهیان برای مردم امارات رقم زده است، در انتظار رژیمهای عربی دیگر است که تن به سازش با رژیم اسرائیل دادهاند.
پس از امارات، بحرین نیز خیانت سازش را به مردم خود تحمیل کرد و قطار سازش در حال حرکت به سوی دیگر کشورهای عربی حرکت میکند.
پروژه گسترش فساد در کشورهای عربی اسلامی را باید طراحی رژیم صهیونیستی دانست که قصد دارد مردم مسلمان را تهی از اعتقادات مذهبی و دینی کند.