«اثریا»؛ کتابی که میتواند ما را به سوی سعادت راهنمایی کند/اثری با موضوع مدافعان حرم
یک نویسنده کتاب گفت: در کتاب «اثریا» من تنها تلاش داشتم نشان دهم تفاوت ما با مدافعان حرم و شهدای سوریه تنها در انتخابهای سخت و شجاعانه است این انتخاب ما است که میتواند ما را به سوی سعادت راهنمایی کند.
خبرگزاری میزان -
نیما اکبرخانی در گفتوگو با پیرامون مضمون کتاب «اثریا» گفت: مضمون کتاب «اثریا» از جنگ در منطقه «اَثریا» واقع در استان حلب سوریه حکایت دارد، روایتها موبهمو مستند هستند، اما کلیت اثر در قالب روایت داستان نقل شده است.
وی در همین راستا ادامه داد: کتاب «اثریا» مخاطب را به چالش میکشد و او را مجبور میکند تا تاملی داشته باشد پیرامون مدافعان حرم و آنچه در سوریه بخاطر وجود داعش میگذرد یکی از عواملی که سبب شد من به نگارش این کتاب دست بزنم جذابیت موضوع است من علاقهمند به تحولات منطقه داشتم از سال ۲۰۱۲ که درگیریها در سوریه آغاز شد پیگیری من رنگ و بویی شدید گرفت لذا شروع به مطالعه کردم اگرچه از صحنه جنگ دور بودم، اما تمام مختصات و رویدادهای در نظر گرفته را در کتاب گنجاندم.
اکبرخانی پیرامون شیوه نگارش کتاب «اثریا» ابراز کرد: کتاب «اثریا» به شیوه داستانی بر اساس تکیه بر مستندات، وقایع و رخدادها در جنگ سوریه و تلاش مدافعان حرم نوشته شده است، راوی این کتاب شخص خاصی نیست و بین چند شخصیت دست به دست میشود، در عین حال کتاب بسیار ساده و روان نوشته شده و میتواند به راحتی مخاطب را با خود همراه کند. تألیف رمان «اَثریا» حدود چهارماه به طول انجامید، کار سفارشی نبود و بنا به علاقه در این حوزه شروع به نوشتن کردم.
وی پیرامون کتاب «اثریا» بیان کرد: کتاب «اثریا» جذابیت فراوانی دارد و مخاطب بر اساس علاقه خود با کتاب همراه میشود در حقیقت کتاب مخاطب را با خود همراه کرده و از ایران به جبهه و خط مقدم در سوریه میبرد جایی که درگیری نیروهای مدافع حرم شکل گرفته و وقایع را مخاطب از نزدیک درک میکند، خواننده کتاب «اثریا» پا به پای رخدادها حرکت و رویدادهای بسیاری را لمس میکند و سر انجام از این سفر به سلامت باز میگردد.
این نویسنده نو قلم ویژگیهای رمان کتاب «اثریا» را مورد بررسی قرار داد و ابراز کرد: کتاب «اثریا» تمام مختصات خط مقدم جبهه سوریه را حتی دیوار نگارها، ساختمان ها، تجهیزات و تسلیحات را بیان میکند و فضاسازی خاصی دارد که مخاطب را برای زمانی به لحظههای جنگ میبرد اطلاعات کاملا دقیق است و میتوان گفت داستان مستند نوشته شده است.
وی به جذابترین بخش کتاب «اثریا» اشاره و اظهار کرد: از نظر من فصل دوم کتاب با نام «هدیه عمو رجب؛ امید است» بهترین و جذابترین فصل کتاب «اثریا» محسوب میشود، اگر چه بازخوردهای مخاطبان و نوجوانان به من نشان داد که صحنههای نبرد و خط مقدم بیشترین جذابیتها را در نزد مخاطبان داشته است.
اکبرخانی به علت نگارش کتاب «اثریا» اشاره و ابراز کرد: من علاقهمند به تحولات منطقه بودم، از سال ۲۰۱۲ که درگیریها در سوریه آغاز شد پیگیر بودم و در زمان نوشتن بر اساس همان اطلاعات، مختصات، رویدادها را میدانستم و با توجه به اینکه حس میکردم جای چنین کتابی خالی است به نوشتن کتاب «اثریا» پرداختم.
وی در مورد نامگذاری کتاب «اثریا» تاکید کرد: نام کتاب را در ابتدا «سفر به آنجا و بازگشت دوباره» نامگذاری کردم این نام را از اسم فصل ابتدایی و انتهایی کتاب گرفته بودم، اما در نهایت و پس از گفتگوهای فراوان به این نتیجه رسیدم که نام کتاب را «اثریا» که بر گرفته از نام یک مکان در استان حلب سوریه است و بیشترین درگیریها بین مدافعان حرم و داعش در آن منطقه رخداده است انتخاب کردیم.
اکبرخانی پیرامون پیام کتاب «اثریا» خاطرنشان کرد: در کتاب «اثریا» من تنها تلاش داشتم نشان دهم تفاوت ما با مدافعان حرم و شهدای سوریه تنها در انتخابهای سخت و شجاعانه است این انتخاب ما است که میتواند ما را به سوی سعادت راهنمایی کند، شهدا نیز افرادی دست نیافتنی نیستند آنان همانند ما زندگی کرده اند و در عین حال همچون ما دچار دغدغههای زندگی بودند، اما تنها انتخاب آنان باعث شد که مسیر زندگیشان تغییر کند شهدای مدافع حرم نیز همانند ما میترسیدند، اما ما در زمان ترس فرار کردیم و آنان با اینکه ترسیده بودند ایستادند و دفاع کردند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *