نکاتی که در تهیه کیک باید به آنها توجه شود
گاهی با انجام دقیق مراحل پخت کیک نتیجه لذت بخشی از آن نمیتوان گرفت. نکات زیر در عین سادگی میتوانند نتیجه بهتری را به شما در تهیه کیک ارایه کنند.
خبرگزاری میزان -
_ تاروت رنگی نوشت: نکات مهمی که برای پختن انواع کیک باید همیشه در نظر گرفته شوند شامل موارد زیر هستند:
آرد مناسب برای پختن کیک
آردی که برای تهیه کیک مصرف میشود باید از بهترین نوع آن یعنی بسیار نرم و سفید و تازه باشد.
فر
فر را باید از قبل گرم و آماده نمود.
در بیشتر دستورهای پخت کیک قالب را روی پنجره اول فر از طرف پایین قرار میدهیم.
مواد لازم برای کیک
مواد لازم برای تهیه کیک را باید قبلا آماده و اندازه گیری کرد.
نکات مهم برای پف کیک
آرد را باید در آخر کار بسرعت داخل مایه نمود و مایه را نباید بعد از مخلوط کردن مواد زیاد بهم زد، زیرا پف کیک خواهد خوابید و بلافاصله باید مایه را در قالب ریخت. مواد را باید به آرامی و به صورت دورانی هم زد. قبل از اینکه کیک کاملا پخته شده باشد در فر را به یچوجه نباید باز کرد.
قالب کیک
قالب را باید خوب چرب کنیم و کمی آرد به ته و اطراف آن بپاشیم.
تشخیص پخت کیک
برای اینکه بدانیم کیک کاملا پخته شده است یا خیر یک میله فلزی یا چنگالی را میان کیک فرو میکنیم. در صورتی که چیزی به چنگال نچسبد کیک آماده شده و پخته است.
مشکلات رایج در پخت کیک
کیک به اندازه کافی پف نکرده است: اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده است. (مقدار مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است)
میزان مخلوط کردن مواد کم یا خیلی بیشتر از معمول بوده است.
دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.
هنگام مخلوط کردن مواد ترتیب افزودن آنها رعایت نشده است.
کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده است.
بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است.
میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است.
اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.
قبل از اینکه مخلوط کیک آماده در فر قرار بگیرد فاصله زمانی زیادی داده شده است.
رویه کیک چسبنده است:
روی کیک در حالیکه هنوز گرم بوده پوشانده شده است.
میزان مایعات مورد استفاه در کیک زیاد بوده است.
کیک به اندازه کافی پخته نشده است (میتواند ناشی از کوتاه بودن مدت طبخ یا کم بودن دمای فر باشد)
کیک حالت خیس دارد:
کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.
کیک به موقع از قالب خارج نشده و داخل قالب سرد شده است.
نسبت مواد مورد استفاده درست نبوده، زیاد بودن شکر، مایعات و چربی میتواند باعث این حالت شود.
کیک دارای منافذ و سوراخهای متعدد و بزرگی است:
دمای فر بسیار بالا بوده است.
مواد اولیه به اندازه کافی مخلوط نشده است. (مخلوط کردن کم و زیاد هر دو باعث این حالت میشود)
میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *