ظهور «امام زمان (عج)» به همه چیز معنا و رنگ میبخشد
وی به ارزش انتظار برای ظهور «امام زمان (عج)» اشاره و ابراز کرد: از «امام صادق (ع)» در مورد آیه ۳ سوره بقره «الَّذِینَ یُؤْمِنُونَ بِالْغَیْبِ وَیُقِیمُونَ الصَّلَاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ یُنْفِقُونَ آن کسانی که به جهان غیب ایمان آرند و نماز به پا دارند و از هر چه روزیشان کردیم به فقیران انفاق کنند»، پرسیدند، «امام ششم (ع)» در این زمینه فرمودند: این آیه در شان و منزلت «امام زمان (عج)» و کلمه غیب به «ولی عصر (عج)» اشاره دارد.
هدایت به با اشاره به کلام «امیرالمومنین (ع)» در مورد «امام زمان (عج)» ابراز کرد: روزی فردی پیش «امیرالمومنین (ع)» آمد و به ایشان گفت: از امام «زمان (عج)» برای ما بگویید، ایشان در پاسخ فرمودند: من آرزو دارم تا «امام زمان (عج)» را بیینم.
این کارشناس قرآنی به نظر «امام صادق (ع)» در مورد انتظار و دیدن «امام زمان (عج)» تاکید و بیان کرد: اگر «امام زمان (عج)» متولد شده بود و درکشان میکردم اینک در اینجا نبودم، میرفتم و در خدمتتشان قرار میگرفتم. این بیانات نشان میدهد «امام صادق (ع)» با تمام تواناییهایی و بزرگواریشان تا چه میزان از محبان و منتظران «امام زمان (عج)» بودند، بدین ترتیب میتوان نتیجه گرفت که تمام انبیاء و اولیاء در انتظار ظهور «امام زمان (عج)»هستند.
وی به توصیف انتظار پرداخت و تصریح کرد: انتظار یک عمل بزرگ است، انسان همه وسایل را مقدمهای برای رسیدن به ظهور میبیند و منتظر «امام زمان (عج)» خواهد ماند، به عبارت دیگر ظهور به همه فعالیتها و کارها رنگ میدهد.