واکنش شهروندان در مواجه با امدادگران طرح «آمران سلامت»
- اجرای طرح «آمران سلامت» پنجم آبان ماه از سوی جمعیت هلال احمر آغاز شد و تا پانزدهم آبان ماه ادامه خواهد داشت.
در این طرح که با حضور بیش از ۱۳ هزار دواطلب برگزار میشود، امدادگران جمعیت هلال احمر با حضور در مناطق پر تردد شهرهای سراسر کشور، از مردم میخواهند پروتکلهای بهداشتی را رعایت کرده و از ماسک استفاده کنند.
به گفته کریم همتی رییس جمعیت هلال احمر، ۴۳۰۰ پایگاه هلال احمر در طول ۱۰ روز در قالب تیمهای سه نفره، با ارائه آموزشهای همگانی به مردم سراسر کشور؛ برای پیشگیری از شیوع کرونا تلاش میکنند.
علاوه برارائه آموزشهای همگانی، ۸۰ هزار بسته معیشتی در اختیار افراد نیازمند قرار گرفت.
زهرا ساری فرد یکی از داوطلبانی است که به همراه تیم سه نفرهاش، برای اجرای طرح «آمران سلامت»، در چهار راه ولیعصر (عج) مستقر است.
ساری فرد در گفتگو با میزان گفت: بیش از یک سال است که به عنوان امدادگر داوطلب در جمعیت هلال احمر آموزش دیده ام و در طرح «آمران سلامت» نیز در منطقه ۱۱ خدمت میکنم.
وی با اشاره به نحوه اجرای طرح «آمران سلامت» افزود: در این طرح ما به شهروندان یادآوری میکنیم که ماسک بزنند و آنان را نسبت به خطرات ویروس کرونا هشیار میکنیم.
این امدادگر در پاسخ به این سوال که واکنش مردم نسبت به امر آنها در مورد استفاده از ماسک چگونه است، ادامه داد: مردم در این حالت دو دسته اند. دسته اول افرادی هستند که سریعا به درخوست ما گوش کرده و ماسک میزنند، اما رفتار دسته دوم متفاوت است.
ساری فرد گفت: متاسفانه عدهای از مردم برخورد تندی دارند یا اهانت میکنند. ما در مواجه با این افراد سعی میکنیم آنها را مجاب به استفاده از ماسک کنیم و به آنها هشدار میدهیم که بیماری در کمین خودشان و خانوادهشان است.
وی افزود: ما سعی میکنیم از لحاظ روانی شهروندان را متقاعد کنیم که برای حفظ سلامتی خود و اطرافیان از ماسک استفاده کنند، اما در صورت مقاومت افراد نمیتوانیم کاری انجام دهیم و پلیس باید درباره جریمه کردن تصمیمی بگیرد.
انتهای پیام/