لزوم اهتمام شبکه امامت جمعه بر مردمیسازی مبارزه با ویروس کرونا
- نهمین گردهمایی مجازی نمایندگان ولی فقیه در مراکز استانها، صبح امروز با موضوع ظرفیت و مسئولیت نهاد نمازجمعه در لبیک به فراخوان اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد.
نهمین گردهمایی مجازی نمایندگان ولی فقیه در مراکز استانها، با موضوع ظرفیت و مسئولیت نهاد نمازجمعه در لبیک به فراخوان اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی و نقش آفرینی مساجد در حمایت محلهمحور از مجاهدت مدافعان سلامت برگزار شد و تجربههای موفق و پیشنهادهای قابل اجرا مورد بررسی قرار گرفت.
در این گردهمایی که با حضور نمایندگان ولی فقیه در ۲۸ استان، تبادلنظر در خصوص راهکارهای پشتیبانی از مجاهدت مدافعان سلامت و حمایت از خانوادههای آسیبدیده، بحث و تبادل نظر انجام شد، حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد حاج علیاکبری، ضمن تقدیر از حضور فعال و مؤثر نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه در رزمایش مواسات و نهضت تعاون و احسان و در عرصه مقابله با ویروس کرونا، گفت: حضور جوانان مؤمن و انقلابی با محوریت مساجد، پایگاههای بسیج و گروههای جهادی در این میدان باید جدیتر از قبل دنبال شود و فراتر از ظرفیت سطوح تخصصی، مردمیسازی مقابله با ویروس و حضور پررنگتر داوطلبان در صحنه، مطالبه مهم و راهبردی رهبر فرزانه انقلاب است.
وی خطاب به نمایندگان ولی فقیه گفت: جامعه ائمه جمعه کشور باید بتوانند با سازماندهی و راهبری ظرفیتهای فعال منطقه خود، اعم از مساجد، ائمه جماعات و نهادهای مرتبط و عناصر جوان، مؤمن، انقلابی و بسیجی، در ادامه کمکهای مؤمنانه، امکان غربالگری و شناسایی مبتلایان را در محلات فراهم کند و این امر مستلزم هماهنگی با نظام سلامت و آموزش و تجهیز است که در حال پیگیری با دستگاههای مسئول است.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در این گردهمایی تأکید کرد: ویروس کرونا با مبارزه مردمی نابود خواهد شد و ادامه روال فعلی که کادر فداکار درمانی یک طرف بایستند و برای همافزایی ملی، مظلومانه درخواست همکاری نمایند و بخشی از هموطنان، همچنان برای اجرای پروتکلها، امتناع و مقاومت کنند، نتایج نگرانکنندهای در پی خواهد داشت.
حاج علیاکبری از نمایندگان ولی فقیه خواست با تشکیل قرارگاههای استانی و هماهنگی ائمه جمعه و جماعات، با تمام توان برای لبیک به فراخوان مقام معظم رهبری برنامهریزی کنند و با وحدت آفرینی و انسجام بخشی، نقش تاریخی خود را ایفا کنند و نهاد نماز جمعه باید در چنین شرایطی، ارتباطات محبتی و مودتی خود را با متن مردم تقویت کنند و چتر عاطفی خود را گسترش دهند.
وی ادامه داد: موضوع استغفار و دعا و توسل باید برجستهتر از قبل و به صورت فراگیر و سراسری دنبال شود که هم نجات بخش و هم پیش برنده خواهد بود.