نکاتی برای خوشمزه و خوش طعمتر شدن خورشها
- روزنامه خراسان نوشت: برای این که خورش شما خوشمزهتر شود باید نکاتی را رعایت کنید که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
۱- معمولا در خورشها ترشی اضافه میشود و بعضی آبغوره و بعضی آبلیمو اضافه میکنند. اگر این ترشی در خورش بجوشد رنگ آن را تغییر میدهد، بنابراین بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر خورش را خاموش کردهاید.
۲- رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید. این کار خورش را خوش رنگ میکند.
۳- اگر خورش شور شد، یک سیب زمینی به آن اضافه کنید تا شوری آن را بگیرد.
۴- اگر خورش شما چرب بود، چند قطعه یخ را داخل پاکت فریزری بریزید، در آن را محکم ببندید و در غذا بیندازید تا چربیها دور آن جمع شود.
۵- برای تهیه خورش قیمه لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.
۶ - برای خوشمزهتر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده و آن را کمکم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند.
۷- خورش قورمه سبزی به زمان بیشتر و دمای کم نیاز دارد تا کاملا جا بیفتد. برای بهتر شدن مزه آن از آب قلم گوساله استفاده کنید.
۸- نحوه سرخ کردن بادمجان رژیمی برای قیمه بادمجان