طرز تهیه حلوا کاسهای شیرازی
حلوا یکی از دسرهای معروف ایرانی و پرطرفدار است. حلوا کاسهای شیرازی با داشتن طبع گرم دسری مقوی برای روزهای سرد سال است.
_ نمناک نوشت: ابتدا آرد برنج را یک روز قبل درست کنید تا آماده داشته باشید، برای این کار یک پیمانه برنج را خوب بشویید و چند ساعت اجازه دهید خیس بخورد.
برنج را داخل آبکش بریزید تا آب آن کاملا خارج شود. برنج را روی یک پارچه نخی تمیز پهن کنید تا خوب خشک شود.
سپس آن را در آسیاب کن بریزید تا خوب پودر شده و به شکل آرد برنج دربیاید.
حالا با آرد برنجی که آماده کرده اید حلوا را درست کنید. ابتدا یک پیمانه آرد برنج را داخل تابهای بریزید و روی حرارت ملایم کمی تفت دهید، اما مراقب باشید تغییر رنگ ندهد.
بعد از این که آرد برنج سرد شد آن را داخل گلاب بریزید و با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
شکر، زعفران دم کرده و آب را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد، بعد از این که آب و شکر جوشید مخلوط آرد برنج و گلاب راضافه کنید.
زیر شعله را کم کرده و مواد را هم بزنید تا زمانی که همه مواد با هم ترکیب شوند و به غلطت برسد. در آخرین مرحله روغن را اضافه کرده و هم بزنید تا به خورد حلوا برود.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و حلوا را با یک قاشق در ظرفهای پذیرایی بکشید و با مقداری خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید.
مواد لازم حلوای شیرازی
آرد برنج اعلا:۱ پیمانه
شکر:۲ پیمانه
آب:۲ پیمانه
گلاب:۱ پیمانه
زعفران:۲/۱ پیمانه (حل شده)
روغن:۲/۱ پیمانه
خلال پسته و خلال بادام:به اندازه کافی
نکات تکمیلی در مورد حلوای شیرازی
حلوای شیرازی جزو دسرهای ایرانی است.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه است.
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
حلوای شیرازی را میتوانید در وعده دسر - سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *