انعقاد قرارداد راهاندازی زباله سوز بیمارستانی 90 تنی در پایتخت/ تولید روزانه 160 تن پسمانده توسط مراکز درمانی
وی با بیان این که وزارت بهداشت برای انجام
این کار با ما قرارداد منعقد کرده است، تصریح کرد: تاکید می کنم طبق قانون مسئولیت امحاء
زباله های خطرناک بر عهده بخشی است که این زباله ها را تولید می کند.
معاون خدمات شهری شهردار تهران توضیح داد: شهرداری به عنوان پیمانکار با وزارت بهداشت قرارداد منعقد و هزینه جمع آوری این زباله ها را پرداخت می کند که البته در باره چگونگی و مقدار پرداخت این هزینه بحث های بسیاری وجود دارد. این در حالی است که پایش بیمارستان ها به منظور استاندارد سازی امحاء زباله های بیمارستانی بر عهده ادارت کل سازمان محیط زیست کشور در هر شهرستان است.
وی با اشاره به این که با حضور بخش خصوصی زباله سوز (incinerator) بیمارستانی 80 تا 90 تنی راه اندازی می کنیم، عنوان کرد: این زباله سوز در شرف انعقاد قرارداد است. سرمایه گذار این زباله سوز 100 در صد بخش خصوصی است لذا نیاز به انجام پیش بینی های اقتصادی فراوانی دارد که در حال انجام است.
عبدالهی با اشاره به این که درخواست وزارت بهداشت از شهرداری این است که در بخش های هزینه ای به امحاء زباله های بیمارستانی کمک کند، گفت: براین اساس در راه اندازی زباله سوزهای بیمارستانی نه تنها سودی عاید مدیریت شهری نمی شود بلکه برای این موضوع نیز سوبسید (subsidise) در نظر گرفته می شود.
وی ادامه داد: تصمیم گیری در مورد نحوه و مقدار سوبسید نیز موضوعی است که در ادامه کار باید به تصویب شورای اسلامی شهر تهران برسد.
معاون خدمات شهری شهردار تهران با اشاره به راه اندازی زباله سوزهای عادی نیز گفت: برنامه های مربوط به این بخش نیز همزمان با احداث زباله سوز بیمارستانی در حال پیشرفت است.