فوت و فنهای تهیه چیپس سرکهای
چیپس در اصل نوعی اسنک است که از برشهای سیب زمینی ورق شده نازک و سرخ کردن آن در روغن فراوان تهیه میشود.
خبرگزاری میزان -
- تبیان نوشت: یکی از تنقلات خوشمزه که طرفدار ان زیادی در بین افراد و مخصوصا کودکان دارد، چیپس سیب زمینی میباشد.
سیب زمینی را حدودیک ساعت در سرکه نگه دارید و پس از آن درون آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
در مرحله بعد از تهیه چیپس سرکه ای، درون یک ظرف گود، کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا روغن داغ شود، سپس حرارت را متوسط کنید و ورقههای سیب زمینی را یکی یکی در روغن بیندازید تا رنگ آنها طلایی شود و حالت ترد پیدا کنند.
نکته: توجه داشته باشید زمانی که سیب زمینیها را در روغن میریزید، آنها به هم نچسبد.
حالا پس از سرخ شدن سیب زمینی، از روغن خارج کنید و روی یک پارچه تمیز و یا کاغذ مخصوص بگذارید تا روغن چیپسها گرفته شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *