کوبیده‌ای با طعم مرغ +طرز تهیه

5:50 - 22 مهر 1399
کد خبر: ۶۶۴۴۷۳
کوبیده مرغ جزو انواع کباب می‌باشد که می‌توانید در وعده نهار و شام این غذا را سرو کنید.   در دو ساعت می‌توانید مواد اولیه را آماده کنید و ۳۰ دقیقه‌ای آن را طبخ کنید.
_ نمناک نوشت: مرغ را با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید؛ و پیاز‌ها را هم با رنده ریز یا دستگاه خرد کن خرد کنید و آب آن را جدا کنید. اگر آب پیاز را کامل نگیرید باعث میشود کباب‌ها شل و تلخ شوند.
 
سپس مرغ را با پیاز کاملا ورز دهید تا با هم مخلوط شوند و در حین چنگ زدن ادویه‌های گفته شده را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. هنگام سیخ زدن باید از مواد کوبیده حدود ۷۰ تا ۸۰ گرم بردارید تا کلفت نشود و نریزد.
 

روش پخت کامل کباب کوبیده مرغ

 
بعد از ۵ دقیقه ورز دادن میتوانید به اندازه مقداری که گفته شد از مواد بردارید و به همان ترتیب که کباب کوبیده را به سیخ میکشید این کباب را به همان شکل سیخ کنید.
 
در این فاصله سس کباب را درست میکنیم. به این شکل که کره را در ظرفی روی حرارت ذوب میکنیم و زغفران را با آن مخلوط میکنیم و با قلمو روی کباب‌ها میکشیم. وقتی که همه کباب‌ها را به سیخ کشیدید میتوانید روی زغال یا کباب پز گازی آن‌ها را بپزید و در انتها از سس کره و زعفران برای براق شدن و چربتر شدن این کباب‌ها استفاده کنید.
 

 مواد لازم جهت درست کردن کباب کوبیده مرغ

 
پیاز: ۵ عدد
مرغ چرخ کرده: ۱ کیلو 
شوید: ۱ و نیم قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل: به اندازه دلخواه 
جوش شیرین: ۱/۳ قاشق غذا خوری
آویشن: نصف قاشق غذا خوری
 

مواد لازم سس کباب

 
کره: ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
زعفران دم کرده: به میزان لازم 
 
 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد.
 
 

برچسب ها: طرز تهیه مرغ غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *